18:08
Акрилові ванни: переваги та рекомендації

Акрилова ванна - це сучасний сантехнічний прилад, який здатний відмінно прикрасити будь-яку ванну кімнату завдяки широкому вибору моделей. А технічні характеристики таких виробів і зовсім знаходяться на найвищому рівні: ванна є міцною і надійною, має зносостійку поверхню і зберігає тепло зовсім ненабагато гірше в порівнянні з чавунним аналогом.

Одним з основних переваг акрилу є його пластичність, завдяки якій будь-який виріб з нього може придбати практично будь-яку форму. Тому сучасні виробники пропонують не тільки прямі, але і кутові, овальні, напівкруглі, кутові й інші різновиди. Завдяки цьому їх можна вигідно вписати в інтер'єр будь-якої ванної і чудово прикрасити її інтер'єр.

Акрилові моделі увібрали в себе всі переваги чавунних і сталевих ванн. Вони мають практично таку ж теплоємність, що і чавунні, при цьому вага їх набагато нижча, а щодо міцності вони ні в чому не поступаються ні сталевим, ні чавунним виробам. Якщо говорити про ціну, то акрилові моделі трохи дешевше чавунних і трохи дорожче сталевих при аналогічних розмірах і формі виробів.

Також значущою перевагою є ремонтопридатність поверхні. У разі виникнення подряпин їх можна легко закрити за допомогою наждачного паперу та полірування поверхні.

При виборі моделі варто врахувати цілий ряд чинників:
товщину акрилового шару (від якої залежить довговічність ванни та її міцність),
форму та зовнішній вигляд,
розмір,
репутацію фірми-виробника.

Занадто дешеві моделі купувати не варто, так як часто недобросовісні виробники замість акрилу для здешевлення використовують пластмасу. Така ванна не тільки не зможе прослужити тривалий період, вона ще й небезпечна для здоров'я.

Також при покупці не забудьте перевірити сертифікати якості та гарантійне свідоцтво. Гарантійний період повинен становити не менше п'яти років. Це гарантія того, що виробник упевнений в якості своєї продукції.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1894 | Додав: admin | Теги: акрилові ванни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]