20:16
Брежнєва повертається до Росії, купивши двоповерховий будинок за $ 2 млн
Колишня учасниця поп-гурту "ВІА Гра", українська співачка і актриса Віра Брежнєва купила будинок за 2 мільйони доларів. Зірка буде жити в Підмосков'ї по сусідству з Валерієм Меладзе.

Після розставання з колишнім чоловіком бізнесменом Михайлом Кіперманом, розлучення з яким будо оформлено у жовтні минулого року, красуня Віра Брежнєва була змушена перебратися в орендований нею триповерховий будинок в районі Протасів Яр у Києві. Цієї весни співачка нарешті оформила папери на довгоочікувану покупку будинку в підмосковному селищі "Міленіум парк", розповідає StarHit.

Віра Брежнєва завершує процес оформлення паперів на покупку будинку в елітному підмосковному селищі "Міленіум парк", куди вона переїде жити разом з дітьми, як тільки будівельники закінчать ремонт. Це має відбутися вже влітку.

За даними "Комсомольської правди", артистка вибрала двоповерховий особняк "Кріт" площею 613 квадратних метрів. Сама ділянка - 26 соток. У будинку є все що душі завгодно. На першому поверсі - величезна камінна з двостороннім каміном, еркером і високими вікнами. Їдальня, кухня, кабінет, вітальня і, звичайно ж, санвузол. На другому поверсі - три спальні, у двох з яких - свої ванні кімнати і вбиральні. А з третьої можна вийти на напівкруглий балкон. До неї прибудований будуар. При будинку є крита тераса, гараж на дві машини. Присадибна територія по периметру обгороджена "живим парканом" з чагарника. Ріелтори оцінюють котедж в 2,2 мільйона доларів.

Буквально через дорогу від особняка - елітна Ломоносовська школа. Саме туди піде її 12-річна донька Соня.

"Брежнєва приїжджала разом з Костянтином Меладзе. Він допомагав їй у виборі будинку та оформленні паперів. Зараз залишилися буквально невеликі формальності", - розповів співробітник ріелторського агентства, що займалося підготовкою угоди.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 2162 | Додав: adminA | Теги: селищеМіленіум парк, особняк Кріт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]