17:36
Будівельний матеріал: газобетон

будинок газобетон Газобетон - це штучний камінь з повітряними порами, за рахунок яких він добре зберігає тепло. Газобетон зарекомендував себе, як не дорогий та міцний матеріал. Технологія не є новою, а у будівництві його використовують уже понад 80 років, що відносить цей матеріал до категорії перевірених часом.

При товщині зовнішніх стін в 40-50 см будинок не потребує додаткового утеплення. Блоки з газобетону виробляють із природних матеріалів без шкідливих хімічних домішок. Під час їхнього виготовлення фахівці використовують:

  • цемент високої якості;
  • вапно;
  • пісок;
  • воду.

Після затвердіння газобетону при середній температурі 180 градусів Цельсія всі випадкові органічні домішки випаровуються, а внутрішня однорідна структура з рівномірною кількістю повітряних пір, дозволяє уникнути під час укладання появи так званих "містків холоду". Завдяки використанню стандартних форм, блоки з газобетону мають однакові розміри та характеристики. Плюсом є і довговічність будматеріалу.

Переваги будівництва будинків із газобетону

Конструкції з газобетону збільшують швидкість будівництва за рахунок незначної ваги при своїх великих розмірах. Укладання великих блоків не потребує великого проміжку часу.

Будівництво будинків з газобетону полегшує ще й той фактор, що в порівнянні з аналогічною конструкцією з цегли, вага будівлі з блоків буде нижчою, відповідно фундамент простіше зробити, а робітникам легше. Цей чинник впливає на зменшення ціни будівництва, але при цьому ви не жертвуєте міцністю.

будинок газобетон

Закриваючи за собою двері, мешканці газобетонного будинку залишаються у повній тиші. Ми гарантуємо, що стіни не пропустять зайвого звуку. Причому для цього не потрібні додаткові заходи щодо монтажу звукоізоляції стін.

Блоки легко піддаються обробці. Вони розпилюються та фрезеруються, як дерево. Структура матеріалу легко дозволяє встановити електропроводку, водопровідні або опалювальні труби, вентиляцію та інші інженерні мережі.

Також будівництво будинків із газобетону дозволяє реалізувати найвишуканіші архітектурні фантазії. Наприклад, фахівці з легкістю встановлять арку, камін, колони або хитромудрі сходи.

Будинки з газобетону будь-якої пори року мають приємний мікроклімат. Вони прохолодні у літні місяці і досить теплі - у зимові. Завдяки такій якості фахівці зводять будівлі в будь-яких кліматичних зонах для різного призначення.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 494 | Додав: admin | Теги: будинок, будівельний, газобетон, матеріал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]