21:05
Будуємо гойдалку для дачі

Віддавна гойдалка - це не тільки розвага для маленьких дітей, а й одне з улюблених місць відпочинку для дорослих. Не дивлячись на те, що багато хто вважає кращим місцем відпочинку альтанку, гойдалки є практично у всіх будинках і дворах. З цієї статті ви дізнаєтеся про те, як можна власноруч виготовити гойдалки, на яких можна з задоволенням і комфортом посидіти як дорослим, так і дітям.

Звичайно ж, якщо ви маєте в своєму розпорядженні зайві кошти, які не шкода витратити на таку розвагу, то можете придбати в магазині гойдалку. Будівельні ринки і магазини представляють величезний вибір даного вироби на будь-який смак. Проте гойдалки, зроблені своїми руками, дозволять вам не тільки заощадити гроші, але і нададуть можливість насолодитися відпочинком зі своєю сім'єю.

Перш, ніж приступити до створення гойдалки, потрібно придбати всі необхідні для цього матеріали. Опору можна виготовити з дев'яти брусів, для сидіння підійде фанера або дошка. Для прикріплення до опори сидіння гойдалок знадобиться трос або металевий ланцюг з великими ланками. Не забудьте і про металеві куточках, вони потрібні для з'єднання спинки і сидіння.

Після того, як всі потрібні матеріали придбані, приступаємо до збору гойдалки. Для початку виберіть для них опору. Товщина брусів нижньої рамки розраховується з ширини сидіння, яке має бути вже на 35-40 сантиметрів. Обов'язково обробіть від комах ту частину опори, яка знаходитиметься в землі. Дана обробка здатна продовжити термін служби вашого виробу.

Прикріпіть бруси до опори. Виконана робота повинна мати вигляд двох великих трикутників, з'єднаних вгорі брусом.

Тепер настав час приступати до збору лавки. Для цього необхідно з'єднати сидіння зі спинкою і закріпити металевими куточками. Зверніть увагу на кут між спинкою і лавкою, він повинен бути не менше 120 градусів, інакше сидіти на такій гойдалці буде незручно. І останній етап виготовлення гойдалок - це прикріплення лавки до опори. Для цього використовуємо канат або металевий ланцюг, які закріплюємо за допомогою гаків.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2021 | Додав: admin | Теги: гойдалка для дачі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]