17:52
Чавунні топки для камінів

З давніх пір людина намагалася створити в своєму житлі теплі та комфортні умови для проживання, і з тих же часів людство використовує каміни, які не тільки обігрівали будинок, але і використовувалися для приготування їжі.

Звичайно, на сьогоднішній день такий метод застосування можна зустріти досить рідко, проте все більшу популярність знаходять обігрівальні каміни, які мають розкішний зовнішній вигляд, добре прогрівають приміщення і дарують комфортну і затишну атмосферу.

На сьогоднішній день застосовується широке розмаїття камінів: класичні, електричні, газові та безліч інших. Але насолодитися натуральним вогнем і потріскуванням дров, відчути запах справжнього дерева можна тільки за допомогою звичайного класичного каміна. А в якості матеріалу для його топки на сьогоднішній день найчастіше використовується чавун.

Чавунні топки виробляються методом лиття, після чого вони вставляються в камінну кладку з каменю чи цегли. Розглянемо основні переваги подібних виробів:
висока теплопровідність - перевищує показники сталі більш ніж у півтора рази;
рівномірний прогрів, який суттєво продовжує термін служби виробу;
висока стійкість до екстремальних температур і їх перепадів;
збереження форми при експлуатації навіть при найвищих температурах;
висока якість завдяки сучасним технологіям лиття.

При виборі моделі не варто купувати найдешевший варіант, так як така економія, як правило, досягається за рахунок або економії на товщині металу, або на процедурі лиття. Через це якість і термін експлуатації різко погіршуються, а по-справжньому насолодитися каміном швидше за все не вийде.

Тому варто купувати тільки продукцію якісних і перевірених виробників, які заслужили повагу серед споживачів незмінно високою якістю і тривалим терміном служби своєї продукції.

Камін є унікальним предметом інтер'єру для житла, що дарує комфорт і затишок в домі, а чавунні топки сприяю продовженню терміну служби та високій якості використання подібних конструкцій.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1974 | Додав: admin | Теги: чавунні топки для камінів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]