09:42
Чому варто вибрати навантажувач, оснащений бензиновим двигуном?

Сучасна складська техніка представлена на вітчизняному ринку в самому широкому асортименті. Від того, наскільки грамотно буде підібрано дане обладнання, залежить здатність підприємства оптимізувати процеси виробництва і зробити їх максимально продуктивним і оперативними.

На будь-якому складі сьогодні в обов'язковому порядку присутні вилочні навантажувачі, які є незамінними при проведенні вантажно-розвантажувальних робіт, а також для переміщення сировини і готових товарів. На особливу увагу заслуговує обладнання бензинового типу.

Сфери застосування бензинових навантажувачів

Експлуатувати таку техніку слід виключно на відкритій площі, а також у тих складських приміщеннях, які не тільки характеризуються значними габаритами, але і мають досить якісну систему вентиляції. Подібні вимоги пояснюються тим, що вилочні навантажувачі, оснащені силовими бензиновими пристроями, залишаються досить токсичними, незважаючи на встановлені фільтри, і в будь-якому випадку забруднюють повітря.

Головною перевагою спецтехніки для складу, оснащеної бензиновим двигуном, є її невибагливість в обслуговуванні. Застосування такого обладнання можливо навіть в складних умовах, які передбачають підвищену вологість і запиленість, серйозні температурні перепади і навіть хімічну агресивність.

Переваги бензинових навантажувачів

Крім переваг, перерахованих раніше, навантажувач бензиновий, що експлуатується на бензиновому двигуні, має й інші позитивні характеристики, до числа яких можна віднести:

1. привабливу вартість в порівнянні з аналогічним обладнанням електричного і дизельного типу;
2. можливість установки газового обладнання, значно розширює сферу застосування техніки;
3. легкість експлуатації і знижений рівень шуму;
4. доступність палива;
5. можливість експлуатувати техніку без перерви протягом тривалого часу;
6. відмінні динамічні характеристики, що дозволяють вирішувати завдання різного типу навіть на високих оборотах.

Природно, вартість такого обладнання буде більшою за ціни на дизельні та електричні аналоги, проте її вдається повністю окупити вже в самий найближчий час за умови регулярної експлуатації.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1139 | Додав: admin | Теги: навантажувач | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]