20:37
Декор дитячої кімнати: що зараз модно

Кожна людина є індивідуумом і відрізняється одна від іншої, у кожного з нас свій спосіб життя і свої інтереси. Але всі хочуть йти в ногу з часом і важливо, щоб житло, в якому ми живемо, не тільки нас радувало, але й вражало гостей. Так от даного результату можна досягти за допомогою дизайну інтер'єру. У такому випадку основне завдання дизайнерів і архітекторів полягає в тому, щоб прийняти до уваги всі особисті особливості замовника, втілити в життя його фантазії, а також організувати такий дизайн, який буде поєднуватися з його внутрішнім світом.

Ми же в цій статті поговоримо про інтер'єр і декор дитячої кімнати, так як він має велике значення в становленні малюка як особистості.

Кімната дитини - це те місце, в якому дитина проводить основну частину свого часу. Саме в дитячій кімнаті відбуваються цікаві і важливі події для малюка. Її з упевненістю можна назвати самою багатофункціональною кімнатою в будинку, яка грає роль спальні, спортзалу, а також — ігрову. Тому дуже важливо організувати в ній свій казковий світ, в якому дитині буде затишно і спокійно, куди захочеться повертатися знову і знову, де йому цікаво буде робити уроки або розважатися.

Колірна гамма або колірне рішення інтер'єру в дитячій кімнаті повинна відповідати з вдачею вашого малюка і завжди піднімати йому настрій. В інтер'єрі кімнати дитини паласи і килими здійснюють не тільки функцію декору, але також і захисну функцію, так як саме на підлозі дитина перебуває більшу частину часу. Отже, при виборі килима, необхідно звертати увагу на матеріал, з якого він зроблений. Підбирайте оригінальні килими для дитячої кімнати. Приміром, прекрасним варіантом є килим у формі вертольота, метелика або машини. Також необхідно звертати увагу на килими, які навчають. Наприклад, килими зі схемою вулиць, картою світу або країни, а також з розміткою в "класики".

Як декор дитячої кімнати величезною популярністю користується настінний розпис або художній розпис стін. Так як сюжети розпису можуть дозволити організувати казковий світ, в якому малюка будуть оточувати лише його улюблені персонажі з мультфільмів та казок.

Вибираючи те або інше дизайнерське рішення необхідно обов'язково враховувати захоплення та інтереси вашої дитини. Дозвольте малюкові особисто обирати той інтер'єр, який йому сподобається. Саме тому інтер'єр і декор дитячої кімнати краще всього довірити професіоналам, наприклад фахівцям дизайн-студії www.ArtCity.dp.ua, щоб усі складові декору відповідали темпераменту вашого малюка.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1484 | Додав: admin | Теги: що зараз модно, декор дитячої кімнати | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]