18:10
Дизайн інтер'єру в англійському стилі


Як створити дизайн інтер'єру в англійському стилі у себе вдома на прикладі спальні, вітальні, кабінету. Протягом багатьох років англійський стиль залишається популярним і модним. За рахунок елегантності і стриманості його легко впізнати серед інших стилів.

Дизайн інтер'єру в англійському стилі відрізняється великою кількістю в інтер'єрі текстилю, натурального дерева, масивних дверей, великих пластикових вікон, розкішних штор, затишних килимів, широких дерев'яних сходів, наявністю каміна.

Камін обов'язковий елемент дизайну інтер'єру в англійському стилі, навколо нього будується інтер'єр приміщення. Займаючи центральне місце приміщення, камін облицьовують каменем або деревом, оточуючи його зручними кріслами з високими спинками. Камін слід обов'язково обладнати камінної полицею, розставляючи на ній сімейні фотографії, різні статуетки, старовинні годинники.

Вітальня

Оформляючи вітальню в англійському стилі, часто використовують щільні шпалери в смужку або квіточку і панелі з деревини. Підлогу покривають паркетом або вибирають лінолеум під паркет, а на стелі роблять ліпнину. Кольорову гаму використовують різноманітну, починаючи з відтінків червоного, жовтого, золотистого, закінчуючи холодними тонами.

Велику роль відіграє текстиль і такі елементи декору, як портьєри, декоративні подушки. Обов'язковий атрибут вітальні - плед. Штори повинні відповідати класичному стилю. Меблі повинні бути з натуральної деревини та відрізнятися витонченими ніжками, майстерним різьбленням і інкрустацією. Оббивку використовують з натуральної тканини. Предметом декору є порцелянові вироби, кришталеві люстри, картини, килими, свічники, пара настільних ламп, невеликі вазочки. Всі аксесуари дизайну інтер'єру в англійському стилі повинні створювати спокійну і красиву атмосферу.

Спальня

Оздоблювальні матеріали в спальні використовуються ті ж, що і у вітальні. Спальня виділяється зручністю та комфортом, великою кількістю подушок і перин. Часто використовується балдахін, через звичку англійців спати з відкритими вікнами. В цьому стилі використовують коване або дерев'яне ліжко, яке зручне та гідне оточення.

Кабінет

Дизайн інтер'єру в англійському стилі включає в себе дерев'яні панелі, оббивку з натуральної шкіри, зелену колірну гамму і респектабельні меблі з темного дерева. Робочий стіл повинен бути масивним і містким, а шафи наповнені книгами. Солідний письмовий прилад, антикварні годинники, килим, картини, настільна лампа - обов'язкові декоративні деталі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3467 | Додав: admin | Теги: англійський стиль, дизайн інтер'єру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]