17:11
Для Нью-Йорка придумали готель-серце, що висить посеред вулиці


Архітектори запропонували нову цікаву концепцію готелю для Нью-Йорка. Структура готелю під назвою Heart of the District ("Серце району") спрямована не на те, щоб відокремити постояльців від навколишнього міського життя. Навпаки, зупинившись у цьому місці, люди зможуть краще дізнатися, чим же живе місто.

У проекті архітектурної компанії ZA Architects немає будівлі готелю як такого. Номери планується розміщувати в існуючих житлових або офісних будівлях, з'єднавши їх за допомогою підвісної структури, що за формою нагадує серце.

У цій структурі повинні знаходитися різні громадські місця, які зможуть відвідувати не лише клієнти готелю, але й місцеві жителі, а також цікаві туристи. Таке рішення спрямоване на те, щоб оживити даний об'єкт і перетворити його в дійсне серце життя району, розповідає блог "Архіновості.ru".

Відвідувачам готелю планується видавати картку "все включено", яка дозволить їм безкоштовно відвідувати багато ресторанів, пральні, перукарні, тренажерні зали та інші об'єкти, розташовані неподалік від "серця" готелю.

Всередину загальної структури, повислої над автомобільною дорогою, можна потрапити за допомогою ескалаторів та ліфтів. У ній планується організувати ігровий майданчик, магазин, виставковий зал, кафе, зону ресепшен для клієнтів готелю, невеликий кінотеатр, бібліотеку і кімнату для переговорів.

Для білого "серця" передбачено достатньо зон скління, через які можна буде спостерігати за життям міста, яке ніколи не спить. Через ці вікна місто проникне всередину загальних зон готелю.

Біла структура сполучена з двома будівлями, між якими вона поміщена, мережею проходів, що йдуть уздовж стін. З їх допомогою клієнти готелю зможуть потрапити в свої номери. Найімовірніше, якщо даний проект буде реалізований, люди також отримають можливість проходити через самі будівлі, в яких знайдеться місце для номерів готелю.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1772 | Додав: adminA | Теги: Нью-Йорк, готель-серце | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]