20:08
Для засмучених фанатів "Сутінків" підготували екскурсію по улюбленим "вампірським" місцям


Культова в середовищі молоді вампірська сага "Сутінки" офіційно завершена, до засмучення численних шанувальників. Однак у них все ще є шанси відвідати місця зйомок, сім з яких зосереджені в одному місті - Форкс, штат Вашингтон, розповідає Prian.ru.

Форкс - просто Мекка для шанувальників фільму: можна сказати, "Сутінки" буквально живуть тут. З виходом третього фільму кількість туристів, що прибувають в містечко, виросло на 700%. І сьогодні Zimbio представляє сім основних пунктів із серії the must.

Miller Tree Inn, або будинок Калленів

Місцем проживання вампірської сімейки можна не тільки помилуватися. Власники будинку здають в оренду кімнати, кожна з яких прикрашена експонатами з фільму. У номерах також знаходяться книги і DVD-диски "Сутінків".

Ресторанчик Bella Italia - місце першого побачення Белли і Едварда

Місце носило цю назву задовго до виходу "Сутінків", проте фанати фільму бачать в збігу його з ім'ям головної героїні особливу принадність. Господар закладу стверджує, що, незважаючи на спеціальні розважальні програми для шанувальників вампірської саги, місце все ще залишається просто хорошим італійським рестораном.

Автомобіль Белли

У той час як Едвард міг переміщатися з неймовірною швидкістю, Беллі доводилося користуватися стареньким червоним
автомобілем Chevy 1956 року випуску. Копія автомобіля з персональним номерним знаком BELLA стоїть на одній з вулиць міста. Якщо уважно придивитися, можна побачити портрети головних героїв фільму, приклеєні до лобового скла.

Середня школа Форкса

Саме тут за сюжетом відбулася зустріч головних героїв фільму - Белли і Едварда. Адміністрація школи дозволяє усім бажаючим зробити кілька кадрів за умови, що туристи не будуть заважати студентам. Адже це сама що ні на є справжня діюча школа.

Національний олімпійський парк і пляж Ла-Пуш

Сцени в лісах, на галявинах - всі вони були зняті тут. Місцевий лісник стверджує, що нерідко можна помітити парочки, переодягнені у вампірів, що прогулюються по лісу і представляють себе героями улюбленого фільму.

Будинок Чарлі і Бели Сво

Як і у Калленів, у сімейства Свонів був свій будинок. Існує він і донині, однак, на жаль шанувальників фільму, будинок є приватною резиденцією. Тому все, що залишається - це милуватися на нього зовні, з шанобливої ​​відстані.

Шпиталь

Miller Tree Inn не єдине місце, де витає вампірський дух. Каллен-батько адже працював у шпиталі, вірно? До цих пір шанувальники можуть знайти паркувальне місце, зарезервоване за старшим вампіром. Лікарі просять відвідувачів обмежитися зовнішнім оглядом будівлі. Зрозуміло, якщо їм не потрібна невідкладна медична допомога.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2303 | Додав: adminA | Теги: Будинок Чарлі і Бели Свон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]