19:21
Дружина поспреда Путіна в Держдумі зайнялася продажем елітної нерухомості

Дружина поспреда президента Росії в Держдумі Гаррі Мінха Ольга стала співвласником невеликого агентства нерухомості Paul's Yard, що спеціалізується на елітному і бізнес-сегменті. Свою частку їй і ще двом партнерам продав голова адміністрації підмосковної Кубинки.

Про те, що засновник Paul's Yard продав контрольний пакет акцій компанії партнерам, пресі розповів топ-менеджер одного з російських інвестиційно-девелоперських холдингів. Засновник компанії Павло Здрадовський підтвердив цю інформацію. За його словами, рішення продиктоване тим, що після обрання у вересні 2014 року головою міського поселення Кубинка він не має права займатися бізнесом.

У числі співвласників компанії, за даними СПАРК на 15 липня 2015 року, значиться дружина поспреда президента в Держдумі Гаррі Мінха Ольга Мінх (25%). Ще 26% тепер належать Тетяні Стрельцовій - дружині начальника відділу Держдуми із забезпечення взаємодії з федеральними органами державної влади Владислава Стрельцова.

Тетяна Стрельцова розповіла журналістам, що в рамках роботи комбінату "Буддеталь", у складі якого є також і торговельний напрямок, вона була добре знайома з компанією Paul's Yard.

"Коли надійшла несподівана пропозиція увійти до складу акціонерів компанії, я погодилася, запросивши в проект Ольгу Мінх як людину, яка добре знає Москву", - розповідає вона. За її словами, зараз дуже хороший час для вчинення таких правочинів.

Повноважний представник президента Росії в Державній думі Гаррі Мінх підтвердив, що його дружина разом з партнерами стала співвласником агентства нерухомості Paul's Yard.

"Дружина вирішила спробувати себе в цьому напрямку, - сказав чиновник. - Це недорога покупка, так як ринок на спаді і ризик невеликий".

За даними експертів ринку, сума угоди, швидше за все, була в діапазоні від 50 тисяч до 500 тисяч доларів.

 

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1334 | Додав: admin | Теги: продаж елітної нерухомості, держдума, дружина поспреда путіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]