14:22
Дверна лиштва на мікрошпильках

дверна лиштва мікрошпильки Ще кілька років тому технологія встановлення лиштви на двері за допомогою мікрошпильок застосовувалася виключно у промисловості. Однак останнім часом з появою на будівельному ринку компактного пневматичного обладнання дана технологія широко поширилася і на побутову сферу. Установка лиштви на мікрошпильках досить проста, а конструкція виходить особливо міцною та естетичною.

На відміну від стандартної шпильки з капелюшком або фінішного цвяха, товщина якого становить 1,2 мм, а діаметр капелюшка 1,4 мм, крихітний розмір мікрошпильки - 0,64 мм при довжині 4 см робить її майже непомітним. Конструкція на цвяхах виглядає не тільки грубою, а й легко розхитується за рахунок вільного простору, що утворюється у процесі забивання молотком. Шпилька забивається одним ударом. Крім цього, мікрошпильки випускаються на пластині, до якої приклеюються спеціальним клеєм. При забиванні на максимальній швидкості клей плавиться, а потім застигає, не залишаючи проміжків в отворах і тим самим додатково зміцнюючи конструкцію лиштви.

При використанні такої технології дерево не зазнає зайвих пошкоджень, що дає можливість зміцнювати лиштву не в чотирьох точках, як у традиційній конструкції на цвяхах, а в 8-10. За допомогою пневмопістолета можна забити всі шпильки в лиштву, попередньо промазані клеєм, при цьому щільно притискаючи її до коробки вільною рукою. Таким чином, установка не тільки проводиться швидко та зручно, але й дає можливість проклеїти лиштву для кращого та надійного кріплення.

дверна лиштва мікрошпильки

Що стосується естетичних переваг кріплення на мікрошпильках, їх сліди майже непомітні в змонтованій конструкції, а також після зняття лиштви, що дозволяє при необхідності використовувати їх знову.Як відомо, після використання цвяхів демонтована лиштва не підходить для повторного застосування через те, що в них залишаються занадто великі отвори. Лиштви на мікрошпильках виглядають ідеально як при первинній, так і при повторній установці, і не потребують заміни.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 326 | Додав: admin | Теги: лиштва, мікрошпильки, дверна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]