21:06
Єдинорос Ісаєв позбувся паломницького готелю в Німеччині, який викрили блоґери
Глава думського Комітету з соціальної політики, заступник секретаря генради "Єдиної Росії" Андрій Ісаєв позбувся власності за кордоном, документи що це підтверджують надійшли до Комісії ГД з контролю за достовірністю відомостей про доходи депутатів. Про це повідомив голова профільної комісії нижньої палати парламенту Микола Ковальов.
Нагадаємо, що до чиновники і депутати були зобов'язані закрити за кордоном рахунки і позбутися від іноземних активів. При цьому зарубіжна нерухомість для них не забороняється.

Але навколо "власності Андрія Ісаєва був "сир- бор і ажіотаж", - зазначив Ковальов. У декларації за 2011 рік єдинорос не вказав земельну ділянку в Німеччині і розташований на ній готель, управління яким не було передано в траст. А це означало, що депутат веде бізнес, хоча закон це забороняє. Це в ході своїх викриттів "золотих кренделів" виявили есери. Андрій Ісаєв тоді заявив, що це не готель, а паломницький центр Російської православної церкви.

У декларації за 2012 рік він повідомив, що володіє в Німеччині земельною ділянкою площею 2688 квадратних метрів, але паломницький готель знову не задекларував.

У березні Ісаєв заявив, що якщо буде ухвалений заборону на закордонні активи, продасть частку в земельній ділянці і готелі для паломників в Німеччині, що належить його дружині. Та, у свою чергу, раніше пояснила, що готель не приносить поки доходу, тому і декларувати було нічого. Правда, пустопорожні блоґери виявили в "свідченнях" Ісаєвих низку нестиковок.

Нагадаємо, закон, за яким держслужбовці і депутати РФ повинні позбавитися від зарубіжних активів, набув чинності 19 травня. Парламентаріям було дано три місяці на те, щоб виконати його вимоги або скласти повноваження. У понеділок в апараті Держдуми повідомили, що жоден з депутатів поки не подавав заяву про здачу мандата.

Нижегородський віце-губернатор, який сховав віллу в Каннах, звільнений

Два заступника губернатора Нижегородської області Антон Аверін і Сергій Ковезін пішли у відставку у зв'язку з реорганізацією регіонального уряду. Про це повідомило джерело в обласному уряді.

Раніше повідомлялося, що обласна прокуратура почала перевірку інформації про наявність у нижегородського віце-губернатора з будівництва Антона Аверіна незадекларованої вілли в Каннах. 23 липня депутат Держдуми Дмитро Гудков у своєму блозі написав, що сусідом мера Нижнього Новгорода Олега Сорокіна в Каннах є Аверін, який не вказав у декларації французьку віллу і компанію Most, на яку, можливо, оформлена нерухомість. Як доказ депутат навів скани реєстраційної виписки та статуту компанії, в яких значиться monsieur Anton Averin.

В уряді Нижегородської області запевнили, що Антон Аверін не є власником нерухомості у Франції, уточнивши, що раніше компанія Most вказувалася в деклараціях Антона Аверіна, проте в даний час він не є власником її акцій. Дмитро Гудков сказав, що всі виписки з нерухомості віце-губернатора свіжі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1476 | Додав: admin | Теги: єдинорос ісаєв, позбувся паломницького готелю в нім | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]