17:49
Ефективне зонування простору за допомогою підвіконня

Ви можете уявити вхідні двері без ручки, а вікно без підвіконня? Ні те, ні інше не зможе виконувати основні функції. Насправді, добре підібраний підвіконня відіграє велику роль у внутрішньому оформленні житла. Ми сьогодні поговоримо про те, як можна використовувати оригінальні ідеї та сучасні підвіконня для перетворення інтер'єру житла. Сучасні виробник підвіконь мають всі необхідні сертифікати якості європейського зразка, що гарантує довговічність обраного рішення. Основні переваги підвіконників оцінили вітчизняні споживачі, в тому числі: довговічність, надійність і відмінний зовнішній вигляд.

Більшість ідей, пов'язаних з використанням підвіконь в інтер'єрі житла, тісно пов'язані з їх шириною, яку можна використовувати на власний розсуд.

Підвіконня-стільниця та його користування в інтер'єрі житла

Ширина підвіконня залежить від побажань замовника. Наприклад, легко і просто можна широке підвіконня на кухні пристосувати під стільницю. Головне - зверніть увагу на висоту конструкції, вона повинна обов'язково відповідати висоті кухонних меблів. Це означає, що середня висота підвіконня від підлоги повинна бути не менше 83-93 сантиметрів.

Підвіконня-стільниця може стати частиною обіднього столу при маленьких розмірах кухні. Особливо кмітливі господині використовують красиво облаштований підвіконня в якості барної стійки, особливо, якщо з вікна прекрасний вид на море, красиві архітектурні ансамблі. За таким невеликим столиком можна набратися енергії і підкріпитися легким сніданком.

Підвіконня у вигляді стільниці може використовуватися не тільки на кухні, але і в малогабаритній дитячій, на балконі, перетвореному під кімнату, наприклад, за допомогою цього оригінального елементу інтер'єру можна зонувати простір кухні і балкона, якщо необхідно їх відокремити один від одного. Ідеї можуть бути самими різними, все залежить від уяви і тих цілей, які ви переслідуєте.

 

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1576 | Додав: admin | Теги: зонування простору за допомогою під | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]