23:29
Елітне житло у столиці подорожчало

Вартість столичного квадратного метру в преміум-класі виросла на 9%. Тепер один метр елітного житла у столиці становить $ 3036. Про це йдеться у звіті Kiev Standard real estate boutique.

Вартість виросла через скорочення пропозицій на ринку. Отже, деякі забудовники за рік підняли вартість квадратного метра на 25-40%.

"За 2019, за нашими підрахунками, було продано 2473 лота загальним обсягом 217 000 квадратних метра на $ 419 млн. З них 181 (25 000 м²) в класі преміум і 2292 (192000 м²) в класі бізнес", - йдеться в звіті.

Українці найбільше віддавали перевагу тим об'єктам, які були або на фінальній стадії будівництва, або тим, які вже були готові до здачі в експлуатацію. При цьому найчастіше купувалися квартири в Печерському районі столиці.

"Великі надії в 2020 році ми покладаємо на новий для ринку Києва сегмент" De Luxe ". За нашими даними, вже сьогодні провідні девелопери активно працюють над кількома проектами в цьому класі. Самі проекти через відсутність аналогічної пропозіціійі конкуренції сформують новий рівень попиту у високому ціновому сегменті ", - пояснив Олег Перегінець, керуючий партнер Kiev Standard real estate boutique.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 564 | Додав: admin | Теги: столиця, житло, елітне, печерськ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]