15:38
Горизонтальні лінії в інтер'єрі вітальні

У вітальні і в інших кімнатах, з урахуванням обраної дизайнерської тенденції, які з року в рік змінюються, ідея чистих ліній йде в перших рядах. У той же час увагу заслуговує інтер'єр, який оформляють в горизонтальних лініях.

Спосіб облаштування вітальні в стилі горизонтальних ліній додасть в вітальню багато обсягу і легкості. Кубічна або прямокутна форма шаф і полиць виглядає естетично і відкриває більше обсягу в навколишньому просторі.

Сучасний дизайн віталень допускає використання різних експериментів з візерунками, квітами і формами меблів. Також використовують матеріали, якість швів та оздоблення, і підбирають внутрішнє обладнання. Шафи виготовляють з дерев'яного шпону, або в кольорі, глянсовому лаку. Меблі самі відкриваються легким дотиком.

Кухонні столики, як частина житлового приміщення, відповідають ергономічним вимогам і практичній необхідності. Але, крім того, виробники меблів пропонують наявність знімних елементів.

Завдяки зміні розташування диванів і їхньому дизайну можна легко отримати новий вид простору тим, що проста поличка на задній стороні сидіння, де недавно стандартно кріпилася до стіни. У каталогах деяких брендів, представлені такі крісла або дивани з інтегрованою полицею або ящиком.

Якщо бажаєте навести порядок у вітальні, то в цьому немає нічого складного. Визначте речі, які відносяться до вітальні, чи ні. Те ж і з аксесуарами і прикрасами - подумайте над тим, дійсно вони необхідні, проаналізуйте кожен камінчик з відпустки. Виставлені дизайнерами дрібнички, ускладнюють збирання, просто збирають пил.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1996 | Додав: admin | Теги: горизонтальні лінії, інтер'єр, Вітальня | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]