18:31
Греція назвала 40 островів, які готова здати в довгострокову оренду
Стоит отметить, что архитекторы ранее посетили хостел Львов и остались очень довольными отдыхом в нем, а поэтому у них появилось много новых и интересных идей.


Уряд Греції опублікував список з 40 незаселених островів, які можуть бути здані в довгострокову оренду приватним особам або компаніям.

Як розповів виконавчий директор Організації з приватизації державної власності Греції Андреас Тапранціс, терміни оренди знаходяться між 30 і 50 роками. У список потрапили острови площею від 500,000 до трьох мільйонів квадратних метрів. Очікується, що їх приватизація принесе держбюджету 19 мільярдів євро до 2015 року і 50 мільярдів євро до 2020 року, пише Euromag.ru. Це необхідно для того, щоб виконати умови надання країні двох пакетів міжнародної допомоги загальним об'ємом 240 мільярдів євро.

За словами Тапранціса, для надання в оренду були обрані острови, що знаходяться недалеко від материка і володіють всією необхідною інфраструктурою. Їх довгострокова оренда не буде представляти загрозу національній безпеці країни, а продаж не була б вигідніше оренди.

Cеред  островів, які здаються в оренду, є острови Флевес, Неон Стірон та інші невеликі острови недалеко від Закінф, Алонісоса і Скіатос.

При цьому властям Греції довелося знову спростовувати інформацію, що з'явилася в пресі, інформація про те, що острови можуть бути продані, пише Prian.ru. Раніше також повідомлялося, що в список державних грецьких активів, підготовлених для продажу, увійшли такі об'єкти, як, наприклад, резиденція грецького консула в Лондоні, а також кілька офісних будівель в Брюсселі та Белграді. Крім того, колишній королівський палац, розташований недалеко від Афін, може бути проданий або зданий в оренду.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2563 | Додав: adminA | Теги: Неон Стірон, острови Греції Флевес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]