13:24
Греція шукає іноземних покупців на 14 готелів і особняків, серед них - "дача Муссоліні" на Родосі. ВІДЕО

Грецький фонд приватизації державного майна (HRADF) оголосив на днях про початок міжнародного тендеру з продажу чотирнадцяти туристичних об'єктів нерухомості, які можна використовувати під бутік-готелі.

"У списку 14 непрацюючих об'єктів нерухомості. Це вісім готелів мережі Xenia, три традиційних особняка в Пеліоні, два колишніх санаторію в Аркадії і на Родосі й історична будівля Вілла де Веккі на острові Родос", - йдеться в повідомленні фонду приватизації.

За даними фонду, "об'єкти можуть бути використані як окремо, так і в різній комбінації, вони знаходяться в географічно різних регіонах, придатні для розвитку туризму та відпочинку".

"Очікується, що покупці зроблять додаткові інвестиції в модернізацію туристичних об'єктів і створять розкішні готелі - бутік-готелі", - заявили у фонді.

Завершити приватизацію планується до кінця 2014 року.

Мережа готелів Xenia Hotels, вісім з яких виставлені на продаж, будувалася за державною програмою будівництва та експлуатації готелів Грецької організації туризму з 1950 до 1974 року. Хоча програма передбачала будівництво стандартних туристичних об'єктів, багато будівель стали зразками грецького післявоєнного модернізму і увійшли в історію архітектури країни.

Що стосується Вілли де Веккі на Родосі, то вона належала італійському губернатору Додеканеських островів графу Чезаре Маріо де Веккі. Розкішна вілла була побудована в 1936 році. Віллу називали "дачею Муссоліні", хоча дуче ніколи тут не був. Останні десятиліття будинок стоїть покинутий.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1486 | Додав: abel | Теги: дача Муссоліні, дача Муссоліні на Родосі, Родос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]