07:27
Ідеї оформлення дитячої кімнати для хлопчика

  Кожна дитина мріє про те, щоб в його кімнаті все було влаштовано за її бажанням. Проте хороші, вдумливі батьки, які піклуються про здоров'я своєї дитини і хороший її розвиток, повинні враховувати масу аспектів в оформленні кімнати, які впливають на дитину: це і загальна колірна гамма, і організація освітлення, і зонування простору на зони відпочинку, ігор та занять.

Проте, дитячі психологи всіляко вітають тематичне оформлення дитячої кімнати з урахуванням інтересів дитини - це дозволяє їй відчути власну значимість і зайвий раз показує, як батьки його люблять. Не забудьте про постільну білизну з зображенням тварин, машин, піратів, чоловіків-павуків і іншої улюбленої дітьми тематики.

Багато хлопчиків захоплюються машинами. Сьогодні у продажу є чудові (але дуже недешеві) набори дитячих меблів, виконані в автостилі: ліжко у вигляді шикарної відкритої гоночної машини і всі інші предмети меблів відповідного дизайну і забарвлення.

Але навіть якщо у батьків немає коштів на таке серйозне придбання, вони цілком можуть декорувати дитячу в автостиль: розвісити на стінах плакати або навіть просто фотографії з календаря із зображенням машин, чорно-білі картаті прапорці для старту; розставити на видному місці колекцію машинок, намалювати на підлозі дорожню розмітку, розвісити дорожні знаки і т.п.

Взагалі, дитяча кімната для хлопчика може декоруватися різними фотографіями, плакатами або просто вирізками з журналів і календарів - найпростіший спосіб відбити інтереси дитини. Причому зовсім не обов'язково намертво приклеювати їх до шпалер - набагато краще зробити це на аркуші ватману, а його вже закріпити на стіні.

Ваш син обожнює собак, або кенгуру, або левів? Ось і зберіть йому колекцію зображень, а заодно постарайтеся більше розповісти про улюблених тварин: наприклад, які бувають породи собак, які у них характери і т.д. Так вже в ранньому дитинстві хлопчик отримає масу корисної інформації, яка сприятиме його розвитку і формування різнобічних інтересів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1134 | Додав: admin | Теги: дитяча кімната | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]