10:40
Як правильно облаштувати лоджію: практичні поради

Всім вже давно відомо, що простір лоджії не повинен пропадати під завалами нікому непотрібних речей. Але як зробити, щоб це приміщення залишалося таким же комфортним, як і решта житлових кімнат?

Перше, що потрібно зробити, щоб в заскленій лоджії було дуже затишно і добре - ретельно утеплити її. Благо, сучасних виробничих технологій дозволяють використовувати в домашніх умовах кращі матеріали, які відповідають найвищим вимогам якості. Якщо виробництво, монтаж металопластикових вікон виконаний правильно, то добре виконане утеплення буде нести свою роль. Високі показники шумоізоляції, низька теплопровідність, тривалий термін служби - ось основні критерії, які необхідно отримати при утепленні.

Проте навіть у наш час далеко не всі віддають перевагу металопластиковим вікнам. Нові дерев'яні рами з такими же склопакетами, що і з пластиковою оправою, нітрохи не гірші аналогів. А щоб домогтися ще більших показників якості, використовують утеплення вікон за шведською технологією для дерев'яних рам. У підсумку власник отримує все, що потрібно, у відповідності з інтер'єром.

Любителі натурального матеріалу шанують дерев'яні вікна за екологічність, характерний зовнішній вигляд. Інноваційний утеплювач не має шкідливих компонентів, монтується без клею, цвяхів, не пошкоджує поверхню дерева.

Після того, як виконані основні етапи із забезпечення якісних вимог, можна приступати до візуального оформлення. Якщо перегородку між кімнатою і лоджією прибрали, то можна підібрати відповідний дизайн приміщення. Деякі роблять на звільнених квадратних метрах гостьову, спортзал, кабінет, ігрову, майстерню. Відповідна, обстановка повинна відповідати призначенню приміщення. Від цього залежить кількість світильників, яскравість освітлення.

Тим власникам, які віддають перевагу круглий рік задовольнятися теплом і комфортом, можуть бути використані інфрачервоні підлоги. Проте лише разом з утепленням всіх поверхонь результат буде ідеальним. Тому краще заздалегідь дізнатися, чим і як утеплити вікна, стіни, стелю, підлогу. Вже потім можна вирішити, чи самостійно проводити роботи або наймати майстрів. Якщо наймати компанію, то краще вибирати таку, щоб всі етапи вона проводила самостійно. Так буде простіше в плані економії, якості робіт, і відповідальність з одного представника буде за всі предмети. Щоб не помилитися, можна поспілкуватися зі знайомими, які вже робили подібні зміни у своїх квартирах або почитати відгуки на сторінках фірм в Інтернеті.

Користування лоджією, облаштованою за допомогою сучасних технологій, буде приносити радість, комфорт своїм власникам щодня.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1327 | Додав: abel | Теги: ремонт на лоджії, ремонт лоджії, лоджія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]