20:06
Як вибрати натяжну стелю


Сьогодні натяжні стелі набирають велику популярність серед способів вирішення питання по оформленню стелі в будь-якому приміщенні.

За допомогою натяжних стель можна заховати будь-які дефекти на вашій стелі, наприклад тріщини, нерівні перекриття, які часто зустрічаються в старих будинках і різні плями або просто додати приміщенню цікавий інтер'єр. У будинках або квартирах, де висота стін перевищує 3 метрів, можна створити цікаві і фантастичні конфігурації стелі.

При виборі натяжної стелі треба враховувати, що такі стелі виготовляються з самих різних матеріалів. Найпростішим варіантом є матеріал на основі матової плівки ПВХ, яка після монтажу утворює ідеально рівну і гладку поверхню.

Можна вибрати глянсову плівку, яка відмінно відображає падаюче на неї світло, тому її зазвичай застосовують для створення яскравої стелі з незвичайним дизайном. Таку стелю ви можете побачити, наприклад, в різних розважальних закладах. Перевага натяжних стель є те, що вона візуально збільшує висоту будь-якого приміщення.

Вибираючи натяжні стелі треба пам'ятати, що виготовляються вони з цікавих тканин, які допоможуть сконструювати унікальний інтер'єр і бажаний затишок у вашій квартирі. Наприклад, для спальні дизайнери рекомендують вибрати тканинні натяжні стелі, які мають фактуру поверхні під оксамит. Тканинні стелі бувають з цікавими малюнками, які коштують не дешево і звичайно малюнок може бути сегментами або ж займати весь простір стелі.

Також, для вирішення питання, як вибрати натяжну стелю, не варто забувати, що вони бувають безшовними (тобто з цілісного матеріалу) або зі швами (з шматків). Тому від ширини рулону плівки буде залежати ціна і кількість швів на вашій стелі. Але, це нічого, так як стик буде практично непомітний.

Однак більшість замовників віддають перевагу все-таки цільним безшовним натяжним стелям, які виготовляються з чистого поліестеру. А потім, поліестер просочується спеціальним поліуретаном з обох сторін, що добре підвищує міцність даної стелі. Крім того, при монтажі таких натяжних стель не застосовується теплова гармата (в якій потребують для інших видів) і полегшує процес їх установки.

Для приміщень з дуже низькими стелями рекомендується вибирати світлі відтінки матеріалу. А якщо вжити глянсову плівку, то шви і будь-які нерівності на стелі можуть бути помітні, ніж при використанні матової плівки натяжної стелі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3222 | Додав: admin | Теги: Натяжна стеля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]