12:56
Як замінити сердцевину в замку

  Практично у кожної людини траплялася така ситуація, коли ламається дверний замок або Ви просто перестаєте на всі 100% довіряти замку в двері, який до певної міри є хранителем всього цінного в квартирі, або ж трапляється банальна ситуація, - коли втрачаєте ключі від квартири. І всі ми замислюємося про заміну всього замку, хоча можна просто замінити сердцевину в замку самостійно або за допомогою професіоналів, але з додатковими витратами.

При вашому великому бажанні замінити серцевину замка самостійно, зауважимо, не поспішаючи ця процедура займе часу не більше 30 хвилин. Також не потрібно мати якісь особливі спеціальні чи професійні навички і знання, щоб все зробити самостійно.

Щоб зробити заміну серцевини нам буде потрібна викрутка, нова серцевина, а також рулетка або лінійка, щоб дізнатися розміри серцевини. Після цього необхідно акуратно витягнути стару серцевину, причому вона повинна бути в положенні ключа закрито і з легкістю повинна вийнятись з замку без особливих зусиль.

Після вимірювання розмірів замкової сердцевини, необхідно поставити її назад і попрямувати в магазин, який займається продажем замків та аксесуарів до них. Озброївшись деякими знаннями, необхідно також порадитися з продавцем в магазині, який завжди допоможе Вам у виборі необхідної деталі.

Після покупки необхідно провести монтаж серцевини замість старої у двері. На цьому зміна замкової серцевини, в принципі, закінчена, залишилося тільки перевірити надійність її установки. Головне в цій справі - підходити до питання з обережністю і уважністю, і тоді Ваш замок буде працювати, так як новенький.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1007 | Додав: admin | Теги: замок, заміна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]