18:20
Які двері краще вибрати


Більшість покупців, при виборі дверей в першу чергу звертають увагу на зовнішній вигляд, колір, і зовсім забувають про надійність, зручність в експлуатації і довговічність. В дійсності ж, практичність, довговічність дверей набагато важливіші, ніж у меблів.

Якщо меблі вийшли з ладу, їх можна легко замінити. А заміна дверей - процес досить складний, що вимагає ремонту в приміщенні. При питанні які двері краще вибрати, дуже часто допускаються помилки при виборі відкатних скляних дверей для громадських приміщень або офісу.

Наприклад, двері призначені для житлового приміщення, в офісних приміщеннях швидко зношуються. Пов'язано це з тим, що двері для побутового приміщення не розраховані на інтенсивну експлуатацію.

Не варто вибирати виходячи з ціни: дорогі двері не означає, що вони високої якості. Набагато важливіше, де товар виготовлений. Більшість фахівців стверджують, що довговічні двері повинні виготовлятися з масивних цінних, твердих порід деревини.

Якщо при виготовленні дотримані всі технічні деталі, то вони прослужать вам дуже довго. Інший тип продукції випускається масово і доступний кожному. Ці двері не довговічні і зроблені з м'яких порід деревини, наприклад, з сосни. Захистити поверхню простим лаком не вдасться. Потрібно буде купувати фарбу і періодично наносити на поверхню, щоб не з'являлися тріщини.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1936 | Додав: admin | Теги: квартира, двері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]