15:01
Яна Рудковська запропонувала Депардьє купити її особняк в Калінінграді

Продюсер Яна Рудковська готова продати будинок, що дістався їй від екс-чоловіка Віктора Батуріна - будинок, в якому в 1807 році жив Наполеон Бонапарт. У списку потенційних покупців будинку французького імператора в Калінінградській області числиться його недавній співвітчизник Жерар Депардьє.

Як повідомляє Life News, саме цьому знаменитому акторові Яна Рудковська має намір віддати пріоритет у купівлі спадщини Наполеона, якщо той забажає поповнити свій список російської нерухомості.

"Жерара Депардьє може зацікавити будинок Наполеона насамперед тому, що він є колекціонером, - розповіла виданню Яна Рудковська. - А ще він займається виноробством, і мені здалося, що там він може відкрити прекрасний винний льох чи ресторан".

На думку ріелторів, вартість особняка може досягати 10 мільйонів рублів, але для Жерара Депардьє Рудковська пообіцяла зробити знижку.

Особняк в центрі калінінградського Правдинська, до 1946 року носив назву Фридланд, потрапив до Рудковської та Батурина в середині нульових років. Бізнесмен планував провести в ньому масштабний ремонт, але далі установки будівельних лісів справа так і не просунулася.

Продовжувати розпочаті екс-чоловіком відновлювальні роботи Яна Рудковська не стала і вирішила виставити особняк на продаж.

Будинок цінний насамперед своєю історією. У 1807 році тут зупинявся Наполеон Бонапарт перед Фрідландською битвою, в якій французькі війська змогли розгромити армію Олександра I.

Нагадаємо, що у Депардьє вже є два житла в Росії: п'ятикімнатна квартира в Грозному, яку йому подарував президент Рамзан Кадиров, і квартира в Саранську, де Депардьє з недавніх пір прописаний.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1738 | Додав: adminA | Теги: особняк, Наполеон Бонапарт, Депардьє к, Калінінград | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]