19:04
Комфорт використання сучасної віконної фурнітури: віконний ущільнювач та провітрювач

Вікна ПВХ міцно увійшли в сучасний побут як практична і зручна заміна старих конструкцій. Якщо раніше вікна вимагали неодмінного утеплення на зиму, то сьогодні, завдяки новим технологіям вже не треба перед настанням холодів бігати магазинами у пошуках спеціальної стрічки. Щільність примикання стулки до віконного короба забезпечується ущільнювачем, він запобігає проникненню холодного повітря. Це пружний гумовий герметизуючий профіль. Ущільнювачі не схильні до дії води і мікроорганізмів, виконуються в різних кольорах. Він має підвищений термін служби, більше 10 років. Він зберігає свої властивості в широкому діапазоні температур від - 50 до +70 градусів за Цельсієм.

Віконний ущільнювач запобігає потраплянню холодного вуличного повітря в приміщення і витік теплого назовні. Ущільнення вікон є простим способом економії на опаленні. Якщо купити ущільнювач для вікон ПВХ з синтетичного каучуку, то він прослужить дуже довго не залежно від умов експлуатації. Регулярно доглядаючи за ущільнювачем, промиваючи і змащуючи спеціальними складами можна значно збільшити термін його використання. Він не деформується, залишиться еластичним навіть у сильний мороз. Ущільнювач повинен строго відповідати розмірам віконної конструкції, щоб не викликати зайвого навантаження і поломки. На це треба звернути увагу під час сервісного обслуговування.

Приміщення потребує припливу свіжого повітря круглий рік. Для того щоб його забезпечити у віконній конструкції встановлює провітрювач. Він має низку переваг. Безпека - не потрібно відкривати вікна, особливо це актуально, якщо в будинку маленькі діти. Можливість ручного регулювання, не провокує появу протягів. Гігієнічний, захищає від проникнення опадів, пилу, комах. Коли потрібно забезпечити безперервний повітрообмін, найкраще купити провітрювач. Постійний приплив свіжого повітря забезпечується за рахунок автоматичного клапана. Він регулює різницю тисків незалежно від погодних умов.

Віконний провітрювач легко встановлюється у вікна будь-якого розміру з ПВХ, металу йди дерева. Рух повітря відбувається за рахунок різниці тиску всередині і зовні. Провітрювач дуже зручний для кухонь, він випускає назовні надлишок вуглекислого газу, який накопичується в приміщенні. У котеджах ванні кімнати часто обладнані вікнами, що виходять на вулицю. Якщо відкрити вікна створюється протяг. За допомогою установки провітрювача ця проблема вирішується. Надлишки вологи і пар усуваються, не створюючи дискомфорту від припливу холодного повітря.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1506 | Додав: abel | Теги: Віконний провітрювач, ущільнення вікон, ущільнювач, провітрювач, віконний ущільнювач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]