15:25
Конструктивні елементи інтер'єру - ліжка і комоди

Загальновідомий факт - настрій інтер'єру задують дрібниці, а фоном служать масивні конструкції. Часто в невеликих квартирах є кілька таких відправних точок, на яких базується загальна стилістика приміщення. Як правило, це ліжка та шафи або комоди.

Ліжка

Естетичність і функціональність ліжок, крім незмінної їхньої якості, є основною позитивною характеристикою таких виробів. Комбінація текстур і квітів, акуратність виконання самих хитромудрих форм і авторський дизайнерський підхід дозволяють поглянути на такий простий предмет, як ліжко інакше - з точки зору декоратора.

Підбираючи ліжко в якості масивного інтер'єрного елемента, слід звернути увагу на:

  • стиль його оформлення: завжди легше обіграти просте і лаконічне ліжко, вписавши його в будь-яку обстановку і надавши потрібний відтінок декількома деталями (покривало, форма подушок і так далі);
  • форму і висоту ніжок, а також можливість їх трансформації;
  • структурну складову, наявність і міцність ортопедичних ламелей: цей факт, безумовно, на стилістиці квартири не відіб'ється, але вашому здоров'ю не зашкодить.

Вибираючи універсальну ліжко, слід уникати яскравих незнімних аксесуарів, рельєфних прикрас, золочених або срібних елементів і так далі. Основний принцип підбору ліжка в якості фонового об'єкта - його знеособленість, яка дозволить двома-трьома яскравими штрихами перетворити одну і ту ж модель в перське ложе або французьку тахту.

Комоди

Першочергове завдання будь-якого будинку або квартири - раціоналізація простору. Тому різнопланові комоди - ідеальне рішення для розміщення домашнього текстилю, дитячих іграшок, білизни, одягу, предметів побуту. При невеликих зовні розмірах, вони все ж дуже місткі і міцні, а також надзвичайно довговічні. Примітно, що сучасні комоди відрізняються високотехнологічною системою вентиляції, завдяки чому речі, які зберігаються в них, надійно захищені від несприятливого впливу навколишнього середовища - пересихання, зволоження або проникнення комах. Але перш, ніж комоди купити і встановити у відведеному місці, влаштуйте цього предмету меблювання іспит: висуньте кілька ящиків відразу і по черзі закрийте. У вас не повинно виникнути складнощів або скрипів. Це показник якісної речі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1546 | Додав: abel | Теги: комоди, Ліжко, Комод, ліжка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]