09:48
Коротко проте, як влаштовано безрамне скління балконів

Якщо ви хочете зрозуміти, що собою представляє і як влаштовано безрамне скління балконів, то переглянути потрібну вам інформацію можна в цій статті.

Як правило, безрамним балконним склінням прийнято вважати профіль, вмонтований наповерхності верхнього балкона, який точно до двох міліметрів повторює його обриси. Скло в даному профілі приводиться в рух завдяки спеціальним рухомим петлям. Що стосується самого профілю, то він кріпиться за допомогою анкерів в бетоні, в той час як нижній профіль виступає направляючим.

Зроблене засклення балконів під ключ - це своєрідна цільна стіна із загартованого триплекс скла. Важливо те, що таке скління не потребує додаткового утеплення плівками, яке часто супроводжується значними грошовими витратами. Плюс до всього, засклення балконів відрізняється підвищеними характеристиками безпеки: при розбиванні скло розлітається на невеликі негострі шматочки. Таким чином, знижується ймовірність поранень і порізів під час експлуатації. А це, погодьтеся, для сучасної людини є необхідністю, особливо якщо в будинку є дитина.

Варто згадати і те, що в заскленому балконі використовуються універсальні шарикопідшипники, які забезпечують легкий легкий рух при відкриванні. Такі опори стовідсотково захищені від проникнення вологи, що гарантує гарну продуктивність навіть у зимовий час. Якщо ж ви захочете відкрити скління, то достатньо буде просто зрушити полотна скла на бік і скласти їх "книжкою" біля однієї зі стінок.

Взагалі, безрамне скління балконів має безліч переваг. Так, воно не має стійок, відмінно пропускає світлові промені, гармонійно поєднується з будь-яким інтер'єром. Засклений балкон має практичність, тому що в будь-який момент можна зрушити стулки і привести їх у потрібне положення. До речі, про стулки. Під час прибирання їх легко мити і витирати, оскільки елементи відкриваються всередину.

Система безрамного скління дозволяє виконувати рух стулок в прямих напрямах, а також може і перерозподіляти їх через будь-які кути, що гарантує повне відкривання заскленого балкона незалежно від його параметрів (з кутами, овальної і круглої форми). Крім цього, безрамний засклений балкон легко піддається вентиляції, не утворюючи при цьому конденсат. Взимку в такого балкона не замерзає скло і не примерзають стулки.

Особливу увагу в питанні скління балконів слід приділяти якісному монтажу. Адже саме помилки при установці стають причиною виникнення проблем в експлуатації. Тут все виходить від якості фурнітури, оскільки при безрамному склінні ручки повинні вільно прокручуватися, колеса - вільно їздити, а стулка - невимушено переміщатися і складатися.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1380 | Додав: abel | Теги: безрамне скління балкона, безрамне скління балконів, скління балкона, скління балконів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]