08:34
Кухня-студія: секрети функціонального інтер'єру

Функціональний дизайн може бути ще і оригінальним. Кухня, створена з урахуванням сучасних модних віянь, дозволить господарці насолоджуватися естетичними перевагами інтер'єру і одночасно мати під рукою всі необхідні пристосування. Яскраві дрібниці (такі як прихватки, підставки, невеликі вишиті панно, розписні дошки та інший дерев'яний посуд) можна створити своїми руками. Тоді кухонні аксесуари стануть додатковою прикрасою і будуть служити вам нагадуванням про затишок вашого будинку.

Кухня-студія

Якщо ваша мрія - це великий і світлий простір, а квартира малогабаритна, то об'єднання кухні з коридором - цікава дизайнерська ідея. Після цього перед вами відкриються широкі перспективи оформлення приміщення відповідно до останньої моди. Потрібно пам'ятати, що кухня-студія повинна гармоніювати за своїм дизайном з сусідніми кімнатами.

Як перепланувати

Витратний процес знесення несучих опор може бути розпочато тільки після узгодження з деякими інстанціями. Відразу ж потрібно передбачити покупку гарної витяжки і налагодити систему вентиляції, щоб таке відкрите приміщення, як кухня-студія, не створювало незручностей, пов'язаних з запахами їжі, що готується.

Крім візуального розширення простору, кухня-студія дозволить зручно організовувати сімейні свята, дати можливість дітям грати на кухні (наприклад, поки мама там готує) і більш вільно пересуватися будинком. Велике приміщення можна зонувати за допомогою скляної перегородки або барной стійки.

Яким буде інтер'єр?

Тут можна дати волю фантазії: зробити подіум, обробка стін різними кольорами, спеціальне підсвічування для різних кутів кухні допоможуть створити неповторний творчий простір, який постійно буде підтримувати в вас бажання створювати кулінарні шедеври. Щоб забезпечити плавний перехід між різними стилями і контрастними відтінками, слід використовувати аксесуари.

Широкий вибір декоративного посуду і домашні заготовки в красивих банках добре впораються з цим завданням. На кухні можна розміщувати кімнатні рослини (якщо вони добре переносять підвищену вологість і перепади температури).

 

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1083 | Додав: admin | Теги: кухня студія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]