21:12
Купити квартиру під Києвом: вигоди заміського життя

Інвестиція в нерухомість — гарне рішення для збереження заощаджень. Чи може купівля квартири під Києвом приносити прибуток?

Якщо правильно вибрати житло, можна заробити на нерухомості. Для цього потрібно враховувати мету придбання. Інвестор може купити квартиру під Києвом для себе, для здачі в оренду чи подальшого перепродажу. Потрібно правильно інвестувати, щоб у майбутньому отримати прибуток. Перш за все необхідно звернути увагу на розвиток району, де розташована обрана нерухомість, а потім на умови забудовника.

Компанія «НоваБудова» пропонує житлові комплекси у ближньому передмісті Києва: Софіївська та Петропавлівська Борщагівка. До столиці всього декілька хвилин. Зручна транспортна розв’язка дозволяє швидко дістатися центру міста, а велика кількість продуктових магазинів, торговельних центрів, аптек, кав’ярень значно спрощує життя мешканців.

У житлових комплексах комфорт- і бізнес-класу компанії працює цілодобова охорона, що піклується про безпеку мешканців. Є облаштована територія з дитячими майданчиками та зоною відпочинку. Дитячі садки на території комплексів заощаджують час батьків на дорогу і забезпечують гарний дошкільний розвиток дитини. У підземному паркінгу та на наземній парковці зручно залишати автівку.

Перші поверхи будинків у житлових комплексах «НоваБудова» віддані під комерційні приміщення. У сучасні ЖК вигідно інвестувати, адже в них є все необхідне для комфортного життя й розвитку бізнесу.

Умови забудовника мають велике значення при купівлі квартири під Києвом. «НоваБудова» пропонує нерухомість на різних етапах будівництва. Чим ближче будинок до завершення, тим вища ціна квадратного метру. Привабливе рішення від забудовника — безвідсоткове розтермінування. Ціна обраної квартири розбивається рівними платежами і виплачується інвестором протягом року. Перший внесок може бути 30%, 50%, 70% від вартості квартири.

Найвигідніше для інвестора купувати нерухомість за нижчою ціною і почекати зведення будинку. Здача в оренду — також вигідна інвестиція. Можна отримувати щомісячний пасивний дохід, який далі вкладати у власну справу. А перепродаж майбутньої квартири — привабливе рішення для молодих сімей, які прагнуть у майбутньому розширити свою житлову площу.

Важливо обрати той варіант, який вам більше підходить та інвестувати вигідно в розвинені житлові комплекси від компанії «НоваБудова».

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 686 | Додав: admin | Теги: купити, Київ, квартира, новаБудова | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]