10:46
Купити квартиру у Львові

Процес вибору житла досить складний для інвесторів. Серед великої кількості пропозицій слід передбачити всі моменти, щоб купити квартиру у Львові та потім не жалкувати. На що потрібно звернути увагу?

Наразі головний критерій – комфорт квартири та статус, який отримує майбутній житель. Враховується будинок, район, прибудинкова територія, інфраструктура. Перевагу інвестори віддають саме житловим комплексам, що розташовуються поруч із центром міста. Одним із таких є ЖК бізнес-класу «Щасливий» PLATINUM від компанії «НоваБудова».

Комплекс розташований в перспективному районі Львова, з добре розвиненою інфраструктурою і хорошою транспортною розв’язкою. Тут є все для комфортного життя: облаштовані дитячі майданчики, озеленена територія для гарного відпочинку, цілодобова охорона з системою відеоспостереження, для підтримання порядку та безпеки жителів

Прибудинкова територія є закритою для сторонніх, тому ніхто не потурбує ваше дозвілля. Для власників авто є підземний паркінг. Тож тепер не потрібно турбуватися, де припаркувати автівку, ваше місце завжди вільне.

У житловому комплексі також передбачені комерційні приміщення. Для них відведені два перші поверхи будинку. Зручно мати поруч продуктові магазини, кав’ярні, аптеки, салони краси та ін. Перед тим, як купувати у Львові квартиру, слід також розглянути перспективу розвитку власного бізнесу. Передбачливі підприємці вже скуповують комерційні приміщення в цьому комплексі, тому варто поквапитись із капіталовкладенням.

ЖК «Щасливий» PLATINUM зводиться за монолітно-каркасною технологією, що надає міцність будинку й можливість вільного планування. Будинки утеплюють мінеральною ватою.

Наразі пропонуються квартири з різним метражем та кількістю кімнат. Є також пентхауси з терасами. Вони сподобаються справжнім поціновувачам комфорту і стилю.

З панорамних вікон багатоповерхівки відкривається чудовий краєвид на Високий Замок та історичний центр міста. Житловий комплекс знаходиться на проспекті В. Чорновола, що веде на площу Ринок. Поруч розташовані дитячі садки і школи, ТРЦ «Інтерсіті» та ТРЦ «Forum Lviv», а також басейн “Sportlife”.

Купівля квартири у Львові в центрі міста — це гарна інвестиція на майбутнє. З часом, попит на житло в новобудові в цьому районі лише зростатиме. Виросте і вартість квартири. Згодом її можна вигідно перепродати або здати в оренду.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 675 | Додав: admin | Теги: купити, Львів, квартира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]