13:37
Купівля квартири в новобудові: що варто знати

Купівля квартири в новобудові: що варто знати

Не секрет, що на стадії котловану квартири, які будуть в будинку, що зводиться, коштують значно дешевше, ніж в зданому. Однак, час йде і відповідальний забудовник, виконуючи зобов'язання перед інвесторами зводить будинок, завершуючи поверхи один за іншим. Власне, ціна на кожен квадратний метр квартири росте з того моменту, як будова починає підніматися над рівнем землі. Якщо ж ви шукаєте у Києві 1 кімнатні квартири ЖК Новопечерська вежа від забудовника пропонує різноманітні варіанти за розумною ціною.

1 кімнатні квартири жк новопечерська вежа від забудовника

Ціна нерухомості

Максимуму ціна квартир досягає, коли завершується монтаж даху. Відповідно, чим менше поверхів зведено, тим дешевше придбання квартири. Середня різниця ціни квартири від початку будівництва будинку і до його завершення складе близько тридцяти відсотків. У житлових комплексах ціни залежать від району міста, терміну здачі будинку, а також, від поверху на якому розташована квартира. При зведенні будівель в особливо престижних районах міста, навіть на початковому рівні ціна квартир може бути високою.

Також, на динаміку цін впливають події, що відбуваються на глобальному ринку. Вартість квартир може рости не тільки в залежності від завершеності будови, але і від ринкової кон'юнктури. Особливо за змінами, що відбуваються на ринку нерухомості потрібно стежити кредиторам. Зміна ціни нерухомості може позначитися на зростанні відсотків кредиту, що збільшить загальний борг. Саме тому, якщо вас цікавить 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Новопечерська вежа, то радимо краще придбати її одразу, без кредитів і відтермінування.

Нюанси кредитування

Адже для того, щоб не опинитися в складній фінансовій ситуації, потрібно заздалегідь планувати як саме буде відбуватися погашення кредиту, якщо квартира купується в кредит. Непоганим варіантом буде відразу виплатити велику частину боргу. Потім своєчасно погашати відсотки. Слід мати якусь фінансову "подушку" - суму, здатну погасити зростання боргу, пов'язаного зі зміною вартості нерухомості. Не потрібно накопичувати борг, якщо є варіанти його погашення. Своєчасна оплата дозволяє уникнути проблеми зростання кредиту.

Придбання квартири на ранній стадії забудови - не тільки вигідне вкладення, але і ризик. Потрібно бути впевненим в забудовнику. Інакше, можна не тільки зазнати фінансових втрат, але і не отримати квартири. Про забудовника важливо дізнатися якомога більше. Як давно він на ринку? Які проекти вів раніше? Чи не має невиконаних зобов'язань перед іншими інвесторами? Якщо не хочете витрачати час на вивчення ринку, тоді радимо перейти за посиланням https://vezha.kiev.ua/vse-kvartiry/odnokomnatnye-kvartiry і придбати нерухомість у надійного столичного забудовника.

Адже лише зібравши достатньо фактів можна впевнено говорити про надійність забудовника. Обов'язково потрібно звіритися з генеральним планом міста, не покладаючись лише на обіцянки. Так інвестор зможе набути впевненості в тому, що забудовник виконає роботу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 825 | Додав: admin | Теги: квартира, Нерухомість, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]