19:05
Купівля нерухомості за кордоном: Німеччина

В порівнянні з цінами на нерухомість у великих містах України, ціни на неї за кордоном не такі вже й високі. Тому багато українців стали звертати увагу на нерухомість за кордоном. Сьогодні стала реальною її покупка практично в будь-якій країні світу, будь-то Англія, Німеччина, Іспанія, Італія чи будь-яка інша. Але найбільшим попитом користується Німеччина. Причини очевидні, власникам будинків надаються візи зі знижками і вигідними умовами. А в подальшому є можливість отримати громадянство.

Купуючи житло за кордоном, все відбувається так само як і в у Україні. Перший етап - це усна домовленість, після цього ви повинні дати аванс, потім оформляється договір, і після його оформлення ви платите всю вартість нерухомості без авансу.

Для того, щоб не порушувати закон, необхідно вивчити всі законні аспекти країни, в якій ви купуєте будинок або іншу нерухомість. Далі необхідно звернутися в шановне агентство, ріелтори якого допоможуть вам провести всі необхідні операції з покупки. Важливо, щоб у процесі купівлі брали участь тільки ви і саме агентство, яке допомагає вам здійснювати операцію. Якщо ж ви вирішили не брати нерухомість в довгострокову оренду, а купити, необхідно перевірити і приготувати всі документи. Важливо показати документи перевіреним і кваліфікованим юристам, щоб остаточно обговорити всі нюанси, і позначить дати і точну вартість угоди. Купуючи нерухомість у Німеччині, так само важливо дізнатися які можуть бути доплати у вигляді податків. Так як ця сума може бути досить значною.

Обов'язково потрібно дізнатися які податки і витрати за надання комунальних послуг вам потрібно буде вносити. Приміром, у Німеччині, через якісний рівень обслуговування, ціни досить високі. Таким чином, ціни за користування водою в Німеччині одні з найвищих у світі. Це пов'язано з тим, що великий відсоток з податків населення йде на фінансування безлічі корисних державних проектів. Тим не менш, нерухомість в цій країні користується неймовірним попитом.

Тому, купивши там житло, ви зможете здавати його в оренду. Це буде досить розумним вкладенням капіталу. Тим більше, що ви можете це робити віддалено. При цьому вам потрібно звернутися в агентство, яке займається іноземною нерухомістю, і укласти з ним відповідний договір. Вони самі знайдуть орендарів, і беруть на себе обов'язки з догляду за нерухомістю. У такому випадку, ви будете отримувати прибуток за допомогою банківських переказів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1493 | Додав: abel | Теги: нерухомість Німеччини, Купівля нерухомості за кордоном, купівля нерухомості в Німеччині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]