17:24
Ландшафтний дизайн - краса природи руками людини

Природа в своєму первозданному вигляді володіє особливою красою і тяжінням. Людина завжди прагнула оточити себе хоча б невеликим шматочком природи. При покупці будинку або котеджу люди завжди прагнуть купити їх таким чином, щоб разом з ними йшли невеликі квадрати зелених галявин. Зелений колір заспокоює очі і нервову систему. Лікарі радять частіше дивитися на зелений луг або на ліс, і те й інше добре діє на нервову систему організму.

Деяким щастить значно більше. Разом з будинком вони набувають цілі сади або величезні ділянки з різними зеленими насадженнями, які вимагають особливого догляду. Для кожного господаря або господині важливо щоб сад або двір відрізнявся від сусідів. Підготовка ділянки та професійний ландшафтний дизайн грають велику роль в складанні єдиного ансамблю дому та саду.

Якщо з дизайном будинку ще можна самим визначитися, то з дизайном саду не варто покладатися і розраховувати на свої сили, тим більше, якщо це тільки перший досвід. Варто звернутися у фірму і оплатити послуги майстру, який зможе зробити зі звичайної галявини, незвичайний сад з квітами і чагарниками.

Попросіть у фірмі, в якій оформите замовлення на послугу, каталоги робіт того майстра, якого вам порадять. Кожен дизайнер працює в своєму напрямку, щоб потім не розчаруватися в результаті, виділіть час для перегортання робіт, згодом, можна буде попередньо визначитися, чи підходить даний майстер чи ні.

Перед тим як прийде дизайнер, необхідно визначитися, щоб ви самі хотіли бачити на ділянці. Чи варто на ньому садити дерева або обмежитися тільки чагарниками, якщо квіти, то яких кольорів та видів. Про все це, буде питати фахівець і від того, що він почує і на скільки правильно зрозуміє переваги замовника, залежить той ландшафтний дизайн, який він зможе запропонувати.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1083 | Додав: admin | Теги: ландшафтний дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]