23:01
Меблі для кухні: що потрібно знати

Кухня - це родзинка будь-якого житла. У цій частині будинку, кожна людина проводить дуже багато часу, особливо жінки. Щоб кухня була по-справжньому затишною і комфортною, важливо підібрати потрібний інтер'єр і стиль, кухня повинна поєднуватися з іншими кімнатами. Також хочемо нагадати, що купити меблі у Львові за вигідною ціною можна в інтернет-магазині fayni-mebli.lviv.ua.

Для кухні використовують в основному дерево або мультиплекс. Дерево найдорожчий матеріал. Виробники цього матеріалу використовують 40 порід дерева. При цьому, деревина висушується спочатку, потім проходить обробку і просочується складами, які її захищають. Мультиплекс являє собою тонкі шари деревини. Все залежить від ваших побажань, ці два матеріали дуже якісні і популярні сьогодні. Перед тим як купити кухню, огляньте полки в шафах, ящики і двері. Матеріал повинен бути гнучким.

Якщо застосовувати яскраві та насичені кольори - це додасть енергійну і радісну атмосферу і нагадуватиме фарби веселки або літа. Кухня може бути в класичному, кантрі, модерном стилях. Наприклад, класичний стиль завжди був популярний, залишається популярним і зараз. Такий стиль підходить для просторого приміщення, де присутні високі стелі та великі вікна. На таких меблях можна розгледіти розписи, які прикрасять кухню.

Стиль модерн - для тих, хто любить зручність. Йому притаманні будуть світлі кольори, яскраві не підійдуть. Такі меблі не кидаються відразу в очі, все розташовано на своїх місцях. Цей стиль є єдиним у своєму роді.

Стиль кантрі підходить більше для дому в селі або на дачі. Бо, якщо перевести, то це слово означає - "сільський". У цьому стилі використовуються натуральні матеріали. Столи і стільці зроблені незвично, вони сплетені.

Також можна розширити кухню, з'єднавши її з сусідньою, найближчою кімнатою. Логічно буде з'єднати вітальню з кухнею, так як гості можуть розміститися якраз у вітальні, а господиня може спокійно готувати і спілкуватися, тому, що це буде як одна велика кімната. Два в одному, одним словом.

Приготування її може бути дуже приємним, якщо є підсвічування шафок - це створює дуже затишну атмосферу. Що стосується підлоги для кухні, то тут можна використати і паркет, і все що вам подобається, але підлога повинна бути міцною і водостійкою. Найкраще підійде кахель або керамічна плитка. Найдорожчий - це штучний паркет, він безумовно надійний і підкреслить будь-який стиль вашої кухні.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1833 | Додав: admin | Теги: купити меблі у Львові | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]