13:35
Метал як складова інтер'єру: плитка

Ви навіть не здогадуєтеся, яким стильним і функціональним може стати ваш інтер'єр, якщо ви використовуєте для обробки металеву плитку. Основною ознакою мінімалізму є практично повна відсутність деталей і прикрас. Цій вимозі ідеально відповідає плитка з нержавіючої сталі. Тут працює принцип: краще - це означає менше. Домінуючу позицію займають плоскі поверхні, прямі лінії, суворіші і холодніші матеріали і натуральний колір металу.

Ідея кераміку зробити більш металевою визрівала давно, італійські та іспанські виробники розробили нові, металізовані покриття для поверхні плитки. Основою у цих покриттів служать емалі, які імітують колір алюмінію, міді, заліза або сталі.

За допомогою такої плитки, людина отримала можливість створювати авангардні інтер'єри, при цьому не відмовляючись від звуко - і теплоізоляційних властивостей керамограніта.

У квартирах така облицювальна плитка найбільше використовується при обробці кухонь і ванних кімнат. А в поєднанні з правильними світловими рішеннями і сучасною побутовою технікою виходить прекрасний результат.

А якщо ви віддаєте перевагу використовувати в створенні інтер'єру стилю хай-тек, то плитка з нержавіючої сталі вам підійде просто ідеально. Ну, і, ясна річ, що така плитка використовується при оформленні торгових центрів. Ковані сходи відмінно виглядають в будь-якому інтер'єрі.

У магазинах і торгових центрах, де естетика і технічна досконалість йдуть поруч, зроблені з металевих плиток настінні і підлогові покриття, буду залучати відвідувачів і додадуть закладу індивідуальності. А так же сьогодні архітектори і дизайнери практично завжди застосовують нержавіючу сталь для обробки фасадів, стін, сходів і колон. Бо цей матеріал володіє вологостійкістю, міцністю і стійкістю до температурних перепадів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1142 | Додав: admin | Теги: плитка, інтер'єр, метал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]