11:11
«Ми придбали квартиру у Львові від забудовника і ні миті не пожаліли про це!»

Наша сім’я пів року тому переїхала в ЖК «Щасливий», що на Біговій, і ми ні хвилини не пошкодувала про це. Чудове розташування та зручне планування житлового комплексу переконали нас обрати квартиру у Львові від забудовника.

Ще рік тому ми суттєво вагалися між інвестицією в житло в новобудові та купівлею квартири в старому будинку в центрі міста. Та все ж таки переваги новобудови схилили наш вибір на користь ЖК «Щасливий». Наступні критерії стали критичними у нашому виборі

Довговічність. Будинки від компанії «НоваБудова» споруджуються за найновішою монолітно-каркасною технологією з укріпленням фундаменту. Також, забудовник використовує будівельні матеріали високої якості. Такий підхід усуває будь-які сумніви, щодо подальшого стану комплексу. За рік часу, ми не помітили найменших руйнувань чи тріщин в нашому помешканні.

Планування. Наша 3-кімнатна квартира чудово спланована. Кімнати просторі із великими вікнами. Відсутні прохідні кімнати, що так часто поширено в старовинний будинках центру. До речі, компанія подбала про різноманітні вподобання своїх потенційних мешканців, щодо планування простору. Зокрема, в будинку аж 14 типів планування 1-кімнатної квартири, 10 – 2-кімнатної та 2 - 3-кімнатної. Гадаю, це один із найвищих показників, порівняно із іншими компаніями, які пропонують квартири у Львові від забудовника.

Територія. Прилегла ділянка ЖК в 1.35 га простора і добре організована. На території комплексу розміщені 2 спортивні майданчики, спортивне поле, дитячий майданчик та фонтан. Тішить те, щоб погуляти з дітьми не потрібно далеко йти. Та й загалом, територія щедро озеленена та містить багато місць, де можна присісти і почитати чи поспілкуватися на свіжому повітрі. Якщо у вас авто, то до вашого розпорядження завжди є підземний паркінг.

Інфраструктура. Як на мене, ЖК «Щасливий», що на вулиці Біговій є унікальним місцем в плані розташування. Тут дуже затишно та тихо. Повітря, на відміну від середмістя, тут чисте та свіже. Від лісової ділянки неподалік віє приємною прохолодою. Але водночас, ми маємо швидкий доступ до школи, садка, торгівельних центрів та транспортних вузлів. Поїздки в центр міста нам займає всього пів години часу.

Безпека. Оскільки ми маємо дітей, то критерій безпеки в нас в пріоритеті. Ми раді, що район поблизу вулиці Бігової доволі спокійний. Територія житлового комплексу закрита. Крім цього, тут працює охоронна система.

Соціум. Мешканці нашого будинку це в основному молоді люди, в тому числі сім’ї з дітьми. На вулиці тут легко можна знайти собі компанію для прогулянки. Дітям завжди весело, адже вони мають із ким проводити вільний час на майданчику. Загалом, тут всі привітні та відкриті до спілкування.

Наша сім’я одна із перших інвестувала в житло в будинку, який не так давно спорудило ТОВ «ДК «НоваБудова». Ми абсолютно задоволені своїм вибором. Думаю, що вкладати у квартири у Львові від забудовника – це вже нова тенденція життя у великому місті, яка щоразу набирає нових обертів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 941 | Додав: admin | Теги: забудовник, Львів, квартира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]