17:25
Міні-екскаватори: великі можливості малих розмірів

У Європі через високу щільність забудови міні-екскаватори давно користуються популярністю. Поступово міні-техніка від японського бренду TAKEUCHI, відомого високою якістю продукції, завойовує популярність і в Україні. Техніка масою від 1,5 тонн підійде для будь-якої будівельної площадки. Екскаватор TAKEUCHI TB016, в якому всього 3695 мм довжини і 2295 мм висоти- одна з найбільш затребуваних моделей.

Багатофункціональне обладнання дозволяє підлаштовувати техніку під ваші запити. Є можливість регулювати відстань між траками, а також встановлювати ширину колії до 980 мм (дуже актуально для обмежених умов) або 1300 мм (вигідно при роботі з важкими вантажами). Підвищити стійкість і прохідність міні-екскаватора не складе проблем.

Замовити послуги колісного міні-навантажувача - це універсальне рішення, яке дозволяє замовникам без витрат на перевезення важкої спецтехніки ефективно виконувати перевантаження будівельного обладнання, розробку котлованів і прокладку комунікацій.

Виробник моделі TAKEUCHI TB016 подбав про її безпеку. Він оснастив свою техніку гідравлічними дисковими гальмами. Вони відрізняються підвищеною зносостійкістю. Безпеки в роботі додасть спеціальний звуковий сигнал, здатний попередити про знаходження техніки неподалік. У конструкції екскаватора є подовжений гідро-маніпулятор. Його пропорції розраховані на широкий діапазон завдань. За допомогою надійного і точного маніпулятора пристрій буде набагато простіше використовувати навіть у найскладніших будівельних умовах.

Економічність використання стоїть не на останньому місці. Невелика витрата палива, який досягнутий при використанні дизельного двигуна Yanmar на 9квт, не змусить вашу компанію придумувати способи скоротити витрати. За даними спеціалізованих порталів, продуктивність співробітників і, що відповідно, дохід організації підвищаться за рахунок комфортних умов роботи. Кабіна повністю закрита і відмінно ізольована: вона не пропустить зайві вібрації до тіла людини, а також не дасть йому втомитися від шуму.

Крім того, для своїх габаритів екскаватор може транспортувати пристойний обсяг вантажу - "в один присід" ківш об'ємом 0.038 м³, шириною 44 см і глибиною 217,5 см дозволить справлятися з роботами швидше. Ваша компанія зможе закінчити всі роботи вчасно і підвищити продуктивність праці робітників, адже тепер багато ручної роботи зробить техніка. Радіус копання Takeuchi TB 016 складає до 3800 мм.

До спецтехніки може додаватися додаткове обладнання. Наприклад, гідромолот ТКВ71, який спланований спеціально для цієї моделі. Він дозволить застосувати екскаватор і для дроблення бетону.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1560 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]