13:37
Міні-трактори від Міні-Агро

Міні-трактори від Міні-Агро - переваги та особливості сучасної агротехніки

  Обробляти великі земельні ділянки і транспортувати зібраний урожай у великих обсягах досить складне завдання. Але воно легко здійснюється якщо у Вас є відповідна сільсько-господарська техніка. В даному випадку незамінним помічником буде невеликий трактор з високою продуктивністю і надійністю в роботі. На сучасному споживчому ринку різних моделей міні-тракторів багато. Кожна має свої особливості і певні технічні характеристики, переваги в порівнянні з іншими аналогами, детальінше на сайті https://miniagro.com.ua/ru.

Якщо Ви думаєте, що міні-трактор не володіє достатньою потужністю для оброблення різного рівня складності і транспортування важких вантажів, то це глибока помилка. Сучасні моделі малогабаритних тракторів мають потужність двигуна від дванадцяти до ста двадцяти кінських сил.

На міні-тракторах встановлюють дизельні двигуни, що є більш економічними і довговічними. Економія палива в порівнянні з бензиновими аналогами дорівнює сорока відсоткам. Деталі зношуються нескоро. Такий двигун не вибагливий до якості палива. Саме дизельне паливо дешевше від бензину не менше ніж на десять відсотків.

Практично будь-яка модель може укомплектовуватися додатковими елементами, які використовуються для різної обробки земельних ділянок. Це може бути культиватор, косарка або причіп для транспортування продукції. Такі трактори можуть бути корисними, як для домашнього господарства, так і в якості використання в різних галузях аграрної промисловості. Дешевші моделі не оснащені кабіною водія.

Трактори дорожчі мають кабіну із зручним кріслом і автономну систему опалення. На такому міні-тракторі не страшні атмосферні опади і низькі температури. Працювати на полях можна в дощ і навіть в холодну погоду. Останнім часом міні-трактори купують не тільки аграрії, а й будівельно-ремонтні компанії.

Якісний міні-трактор зазвичай має не велику вагу і габарити, що робить його більш маневреним. Габарити залежать від конкретної моделі. Чим могутніше техніка, тим вона більша в розмірах і відповідно у вазі.

Для виробництва міні-тракторів використовується високоякісна оцинкована сталь. Мінімум пластичних елементів. Зовнішній вигляд тракторів наділений сучасним дизайном і приємним набором колірних відтінків. Такий агрегат буде відмінним помічником в аграрному господарстві. Ціна на представлену продукцію відомих світових брендів залежить від технічних характеристик, можливостей і габаритних розмірів. Перед покупкою варто визначитися, які завдання має виконувати міні-трактор і відповідно до цього вже можна зайнятися вибором конкретної моделі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 989 | Додав: admin | Теги: міні-трактори, Міні-Агро | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]