15:47
Міжнародна купівля житла до 2014 року. Переваги з послугами перекладу

міжнародна, купівля, житло, послуги, переклад Дослідження, проведене Національною асоціацією ріелторів, показує, що за 12 місяців, що закінчилися у березні 2014 року, обсяг продажів домів міжнародним клієнтам склав 92,2 мільярда доларів. Ця сума на 35 відсотків перевищує 68,2 мільярда доларів за 12 місяців, що закінчилися у березні 2013 року.

І кількість транзакцій, і середня ціна зросли для двох типів міжнародних покупців: іноземців-нерезидентів, які постійно проживають за межами США, та іноземців-резидентів, які з недавніх пір є іммігрантами або проживають в країні протягом шести місяців чи менше з професійних чи освітніх причин.

Хоча покупці приїжджали з усього світу, на п'ять країн припадало більше половини угод: Канада, Мексика, Індія, Великобританія і Китай, включаючи Народну Республіку, Гонконг і Тайвань. Канадці показали найбільшу кількість угод, але китайські покупці похвалилися найбільшим обсягом продажів долара. Китайці також зосередилися на більш дорогих ринках у Каліфорнії, Вашингтоні та Нью-Йорку. Їхні покупки поодинці становили 24 відсотки міжнародних продаж і склали 22 мільярди доларів, порівняно з 12,8$ мільярдами раніше.

Якщо ви професіонал у сфері нерухомості та бажаєте скористатися перевагами цього зростаючого сегмента ринку, вам знадобляться послуги перекладу. Незалежно від того, чи є ви ріелтором, іпотечним професіоналом або навіть домашнім диліжансом, ви повинні мати, принаймні, веб-сайт на іноземній мові для залучення іноземних покупців до послуг. Інакше, коли вони переглядають послуги власності США через пошукові системи на іноземній мові, вони ніколи не знайдуть вашу компанію. Друковані маркетингові матеріали також повинні бути на їхній мові. Нарешті, контракти на нерухомість необхідно правильно перекласти договір купівлі-продажу нерухомості до підписання.

У бюро перекладів Glebov можуть надавати ці перекладацькі послуги різними мовами. Зв'яжіться з ними, щоб дізнатися, як вони можуть вам допомогти. Професійна команда перекладачів із досвідом робти більше 10 років завжди надасть Вам не лише професійний переклад, але й кваліфіковану юридичну косультацію щодо правильного оформлення документів. Адже купівля житла - важливий та відповідальний крок, який у деяких країнах дає нові права, ау інших - доповнює Ваші обов'язки. Отож вкрай важливо отримати не лише точний переклад усіх документів, але й консультацію спеціалістів з юридичних питань.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 608 | Додав: admin | Теги: Купівля, переклад, житло, послуги, Міжнародна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]