22:56
Мобільні додатки, які зроблять ремонт квартири не таким страшним

Багатьом хоча б раз у житті доводилося самостійно робити ремонт своєї квартири. Тому ті, хто вже через це пройшов, чудово знають, наскільки складно закуповувати матеріали, розраховувати їхню вартість і створювати дизайн інтер'єру. Помічниками можуть послужити спеціальні програми, розроблені для мобільних платформ iOS і Android, пише спеціалізована преса і проводить огляд дев'яти популярних сервісів.
HutQA

Додаток для смартфонів HutQA на основі iOS служить персональним будівельним калькулятором. Дуже часто буває, що через невірні розрахунків власникам квартири складно вкластися в бюджет. Додаток HutQA допомагає швидко розрахувати вартість матеріалів. Вартість додатку — 16,50 гривень.

Школа домашнього ремонту

Користувачі айфонів і планшетів також зможуть скористатися додатком "Школа домашнього ремонту" від російських розробників. Це справжня енциклопедія ремонту, яка детально висвітлює всі основні етапи проведення ремонту: від планування і розрахунку витрат до укладання підлогових покриттів і установки світильників. Тут можна ознайомитися з порадами професіоналів і отримати рекомендації. Додаток можна завантажити в Apple Store за 8,25 гривень.

AutoCAD

Додаток AutoCAD дозволяє легко створювати тривимірні моделі квартир і розпланувати приміщення з точністю до міліметра. AutoCAD також підтримує функцію збільшення та панорами всіх креслень. Для навігації кресленнями можна використовувати GPS. За допомогою програми можна додавати текстові анотації до креслення і переміщати об'єкти в просторі. Додаток досить легко освоювати, він постійно оновлюється. Додаток безкоштовний.

Smart Tools

Програма Smart Tools представляє собою набір всіх інструментів, які можуть стати в нагоді при ремонті. Це інструменти для вимірювання кута, висоти об'єкта - всього 15 найменувань. За допомогою смартфона на основі Android можна виміряти відстань від однієї точки до іншої або кут між стелею і стіною. Додаток використовує для виміру камеру і видає найбільш точний результат. Наприклад, можна виміряти кут нахилу предмета практично будь-якої форми. Smart Tools також дозволяє визначити рівень шуму і вібрації. Додаток безкоштовний.

Master Design

Додаток Master Design для інтер'єру навряд чи підійде для професійних дизайнерів. Однак якщо ви хочете зробити в квартирі нескладний ремонт, то він цілком може стати в нагоді. Програма допомагає створити макет квартири або заміського будинку з урахуванням реальних розмірів, а також розставити меблі. У додатку зібрано досить багато фотографій різних моделей меблів для будь-якого приміщення. Ця програма безкоштовна, є на пристроях на платформі Android.

Dwell

Безкоштовний додаток Dwell розроблено для тих, хто шукає джерела натхнення для своїх дизайнерських рішень. Dwell - це відображення статей елітного американського журналу, присвяченого сучасній архітектурі та дизайну інтер'єрів. Це зібрання корисних статей, відео та слайд-шоу про дизайн інтер'єру, а також корисних порад від архітекторів. Втім, у цього додатка є істотний недолік - він англійською мовою. Додаток доступний для смартфонів на Android.

Електронний каталог IKEA

Електронний каталог меблевого виробника IKEA доступний на платформах iOS і Android. Безкоштовний додаток містить каталог, випущений для різних країн. Можна порівняти товар, який пропонує IKEA в тій чи іншій країні. За допомогою цієї програми можна помістити предмет з магазину в ваш власний інтер'єр у масштабі 1:1. Правда, це не дуже зручний процес: для початку потрібно відсканувати сторінку з паперового каталогу за допомогою смартфона, а потім навести камеру пристрою на місце передбачуваного розміщення предмету меблів, попередньо помістивши туди копію каталогу.

BuildApp Viewer

BuildApp Viewer - додаток на платформі Android для створення інтер'єру з можливістю перегляду результату в 3D. Додаток має простий інтерфейс і не вимагає спеціальних дизайн -навичок. У цій програмі вже є кілька шаблонів створення інтер'єру однокімнатних, двокімнатних і трикімнатних квартир. Однак розставити меблі і предмети декору можна і за своїм смаком, а потім здійснити віртуальний тур майбутньою квартирою. Додаток неукраїнізований.

TurboViewer

Тим, хто вміє створювати складні креслення, підійде безкоштовний додаток TurboViewer. Програма підтримує формат файлів DWG, який використовується для зберігання двомірних або тривимірних додатків. Панорамна мультитач - навігація дозволяє робити масштабування об'єктів. Всі файли можна відправляти електронною поштою. Програма може працювати з безліччю файлових форматів, застосовуваних у системах електронного проектування. Додаток підтримується платформами iOS і Android.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2071 | Додав: admin | Теги: мобільні додатки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]