16:39
На що звернути увагу при купівлі квартири

Купівля квартири (житла)

Купівля квартири — це серйозний крок у житті. Прийняття хорошого або поганого рішення буде відчуватися протягом декількох десятиліть. Тому так важливо правильно підготуватися до угоди купівлі-продажу. Слід враховувати формальні та візуальні аспекти, а також можливість перетворення квартири в джерело доходу.

Аналіз пропозицій

Дивлячись на поточну пропозицію первинного або вторинного ринку, можна зробити правильний вибір. Порівняння пропозицій з продажу дозволить дізнатися, яку квартиру можна купити за певну суму грошей. Знижується ризик переплатити за квартиру. Крім того, з'являються аргументи на користь переговорів про остаточну ціну. Подивитися квартири можна на сайті нерухомості Nedviga-pro.

Місце розташування та ціна

Це майже нероздільні фактори, які взаємодіють один з одним. Розташування квартири визначає її ціну. Тому що, чим краще розташування, тим вище ціна. Точно так же, чим більше периферійність розташування, тим більше шансів купити квартиру за нижчою ціною. Однак, хоча в більшості випадків саме ціна впливає на рішення, люди все більше цінують спокій і тишу, але на невеликій відстані від об'єктів і точок, які полегшують повсякденне життя. Тому необхідно ретельно продумати, що важливіше — ціна або місце. Якщо ці два фактори розділені, доведеться вибирати між ними.

Оздоблення

При визначенні фінансових коштів на купівлю квартири враховуються можливі витрати, пов'язані з опорядженням або ремонтом. Все частіше при покупці житла приділяється увага високому стандарту не тільки самої квартири, але і всієї будівлі в цілому. Так що потрібно визначити, яку саме квартиру шукати і що має вирішальне значення. Тому що якщо хочеться переїхати "відразу", то слід виключити з кола квартири, які вимагають ремонту і тягнуть за собою додаткові витрати.

Перевірити забудовника

Якщо буде прийнято рішення про нову квартиру, варто придивитися до попередньої діяльності забудовника. Це дозволить уникнути майбутніх розчарувань. Інформаційна Брошура допоможе перевірити надійність забудовника, надасть інформацію про завершені інвестиції, про те, чи є судові справи проти забудовника і про правові аспекти конкретної інвестиції (дозволи, терміни будівництва і т.д.).

Документ

Правові аспекти є найбільш важливою інформацією про майно. Перед укладенням договору купівлі-продажу, слід ретельно перевірити офіційну сторону. Необхідно бути обережним, так як зазвичай фінансування купівлі квартири здійснюється за рахунок кредиту, а поява людини через кілька років для пред'явлення претензій до нерухомості може бути дуже клопітким. Відправною точкою для перевірки правового статусу квартири повинен бути Реєстр.

Договір на купівлю-продаж житла

Добре, що можна дізнатися інформацію за кілька днів. Досить звернутися до відповідного органу і отримати дані. Крім того, що з'ясується, хто є власником нерухомості, також можна буде перевірити, чи не стягується плата за іпотеку і чи немає обмежень на нерухомість. Варто також перевірити, скільки людей зареєстровано в даній квартирі.

Можливості ведення переговорів

Приклад останніх років показує, що забудовники готові до переговорів. Крім безкоштовного паркувального місця або балкона в ціні квартири, вони можуть дати невелику знижку. Багато що залежить від навичок ведення переговорів. Варто кілька разів детально ознайомитися з договором. І після прочитання контракту порівняти те, що на папері, з тим, що насправді існує. Будь-то метр в тому вигляді, в якому він був представлений, чи немає явних недоліків, що лежать на стороні підрядника, або інша інформація, що міститься в договорі та відбивається в реальності.

Хороший аналіз ринку, якому передує точна деталізація очікувань, безсумнівно, призведе до мети. В результаті вийде придбати квартиру з тими параметрами, які потрібні, тобто з хорошим розташуванням і ціною.

Інші статті про нерухомість читайте на nedviga-pro

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 866 | Додав: abel | Теги: документи, квартира, Купівля, житло, поради, Нерухомість | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]