16:58
Найдорожчий будинок Лондона уцінений на третину - знижка $ 53 млн. ВІДЕО

Найдорожчий будинок Великобританії уцінений на 53 мільйони доларів. До такого рішення продавців особняка підштовхнуло те, що будинок не міг знайти собі нового власника протягом двох років. Однак навіть зі знижкою вартість об'єкта тепер становить немаленькі 98 мільйонів доларів.

Маєток під назвою Heath Hall знаходиться в Північному Лондоні. У ньому є 14 спалень, причому в кожній з них є своя власна ванна кімната. В головній спальні навіть є бункер, де майбутній заможний власник зможе сховатися від раптово наскочивших грабіжників, передає Prian.ru.

Крім того, в будинку є басейн, спортзал, сауна, турецька парна та джакузі. Для любителів спорту в особняку облаштовані більярдна та тенісний корт. І, безсумнівно, господарю будинку сподобається приватний кінотеатр і погріб з клімат-контролем на 600 пляшок вантажного вина.

Будівля була побудована в 1910 році для цукрового магната Вільяма Парка Ліля. Однак залишалася покинутою до тих пір, поки її не придбав ділок у бізнесі нерухомості Андреас Панайоту в 2006 році.

Як пише The Daily Mail, після того, як новий власник відреставрував багатий інтер'єр будинку, він виставив його на продаж у 2011 році за захмарну ціну в 151 мільйон доларів. Тепер же йому довелося зробити знижку.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1982 | Додав: adminA | Теги: Найдорожчий будинок Лондона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]