20:06
Наталія Водянова продає свій будинок-млин в Західному Суссексі

Супермодель і філантроп Наталія Водянова виставила на продаж маєток, який придбала 10 років тому разом зі своїм першим чоловіком Джастіном Портманом в Західному Суссексі.

Останні 10 років Водянова називала своїм будинком саме цей перероблений старий млин, нагадує The Daily Mail, однак тепер вона хоче отримати за особняк 3 млн фунтів стерлінгів (4,6 млн доларів).

Будинок, про який йде мова, був побудований в XVIII столітті як водяний млин. Тепер про це нагадує величезний басейн, частина якого знаходиться під відкритим небом. В особняку є чотири спальні, окремий трикімнатний гостьовий котедж і 19 акрів сільських угідь. Видання зазначає сільський шарм дерев'яних балок, цегляної кладки і дбайливо збережених елементів старовини.

На першому поверсі розташовані кухня, вітальня і солярій, а з дому і саду відкривається шикарний вид на річку Ротер.

Окремої згадки заслуговує рекреаційний комплекс, що включає в себе крім басейну сауну, парну і процедурні кабінети. У сусідстві з будинком, який, на подив британських журналістів, абсолютно не відповідає уявленню про житло зірки зі світу гламуру, знаходиться невелике селище Селхіт з маленькою церквою і пабом. Як і особняк Водянової, селище розташовується на території національного парку Саут-Даунс.

Водянова і британський аристократ Джастін Портман купили будинок у родини Ротшильдів. Тут вони жили разом з трьома дітьми до розлучення в 2011 році. Крім сільського будинку пара володіла будинком в Лондоні, маєтком в Херефордширі, а також нерухомістю в США та Уругваї. Як власність була розділена після розлучення, невідомо. В даний час Водянова заміжня за мільярдером Антуаном Арно, в минулому році у них народилася дитина.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Прикріплення: Світлина 1
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1276 | Додав: abel | Теги: житло зірок, будинок Водянової, Наталія Водянова | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]