18:14
Облаштування дитячої після ремонту: ігрові меблі для дитячої кімнати

Основна частина дитячої кімнати - це аж ніяк не ліжко і не робочий стіл. Тут головне значення набуває простір для ігор. І чим цікавіше, незвичніше і різноманітніше ігрова зона, тим більш різнобічно розвиненою буде рости дитина. Адже поки вона пізнає світ саме через свій тактильний і зоровий досвід, а м'які ігрові модулі відмінно підходять для цієї мети. М'які модулі також відмінно підходять для ігрових кімнат у дитячих садках, школах, центрах розвитку. Сьогодні дуже популярно встановлювати їх і в торгово-розважальних центрах.

М'які ігрові модулі - це набивні конструктори і головоломки, а також прекрасні пристосування для навчання та спортивних ігор. Ще їх випускають у вигляді масажних килимків і тренажерів. Окрему категорію м'яких модулів представляють сухі басейни, манежі і набивні меблі. Придбати такі меблі для дитячої кімнати можна як у звичайному меблевому магазині, так і в спеціалізованих відділах дитячих товарів. Модулі являють собою різні за формою м'які легкі фігури. Вони виготовлені із поролону і обтягнуті тканиною яскравих кольорів. Вона, як правило, виготовлена з полімерних матеріалів і легко миється.

Модулі - це незамінні помічники в організації дитячого веселого дозвілля. З їхньою допомогою також можна проводити різноманітні розвиваючі спортивні ігри та змагання. М'які конструктори і головоломки являють собою різноманітні геометричні фігури різних кольорів, форм і розмірів. В ході гри з ними у дітей розвивається логічне мислення та уява. Крім вироблення навичок конструювання і моделювання, розвивається також комунікабельність і товариськість дитини. А ще підтримується фізична форма, адже діти підіймають і перекидають фігури.

У дитячих садках і центрах розвитку з успіхом використовуються м'які дидактичні модулі. Вони викликають у дітей особливий інтерес, а індивідуальне навчання малюків стає більш захоплюючим і різноманітним. Крім позитивних емоцій, які викликають заняття з м'якими модулями, у дітей розвивається дрібна моторика і координація рухів, а також пам'ять і мислення. Ігрові м'які меблі представлена модулями для сидіння, круглими і напівкруглими диванчиками, а також різними куточками, наборами столів і стільців. Всі вони оформлені в яскраві, соковиті кольори. Легкі, компактні, невибагливі у догляді, такі елементи меблів будуть в радість і дитині, і його батькам.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1546 | Додав: abel | Теги: ігрові меблі для дитячої кімнати, М'які меблі, облаштування дитячої, ремонт дитячої, мебель для дитячої, дитячі меблі, ігрові меблі для дитячої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]