11:40
Оформлення вікна: що потрібно врахувати

Оформленню вікна не завжди приділяється належна увага, хоча це дозволяє зробити приміщення особливо затишним. В даний час оформлення приміщень все частіше довіряють дизайнерам. Вони можуть правильно підібрати стиль приміщення, всі деталі також будуть витримані в певному стилі. Крім того, завжди можна висловити свої побажання, які будуть викладені в проекті.

У результаті оформлення приміщення буде радувати. Окремо слід сказати про оформлення віконного простору. Залишити його без штор чи завіс - немислимо, оскільки це відразу впадає в очі своєю непривабливістю.

Можна зупинитися на стандартних фіранках, але це вже не модно і не завжди зручно. Деякі вибирають гардини, але це лише для тих, хто любить класику. Ті, хто хоче витримати приміщення в сучасному стилі, слід звернутися до нових варіантів оформлення. Проте перед вибором слід ознайомитися з типами цих конструкцій.

Жалюзі бувають горизонтальні і вертикальні, жалюзі плісе. Також вони відрізняються за матеріалами, з яких виготовлені ламелі - деревина, тканина, алюміній, пластик та інші. Залежно від типу матеріалу, буде варіюватися ціни на них. Крім того, деякі матеріали, наприклад, деревина, не буде надійним матеріалом, так як вона швидко зношується, і змінювати штори доведеться вже через три роки.

Тканинні жалюзі можуть бути особливо вишуканими, якщо вони будуть виготовлятися з якісних матеріалів. Зокрема можна виділити японські штори, вони вирізняються своїм вишуканим зовнішнім виглядом. Даний варіант оформлення віконного простору підійде для будь-яких кімнат у будинку. Зокрема це може бути навіть вітальня. У цьому випадку на штори наноситься малюнок за задумом покупця або дизайнера. Такі штори ексклюзивні, що робить їх ще більш привабливими.

Однак слід зазначити, що догляд за такими шторами досить складний, оскільки вони виготовляються з тканини. Щоб полегшити собі процес догляду, можна замовити ізолайт жалюзі. Вони виготовляються з алюмінію, тому їх досить протирати вологою ганчіркою, щоб очистити від забруднень і пилу. Важливо і те, що вони чудово виглядають, оскільки виготовляються в різних колірних відтінках. У рідких випадках на них наноситься декоративний малюнок.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1380 | Додав: admin | Теги: оформлення вікна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]