15:12
Опубліковані фотографії секретних кімнат, де проходили еротичні вечірки Берлусконі в стилі "бунга-бунга"

Колишньому італійському прем'єрові Сильвіо Берлусконі у зв'язку з новим витком судового процесу довелося показати "секретні" зали в своєму особняку під Міланом, де, імовірно, влаштовувались секс-оргії "бунга-бунга" за участю неповнолітніх повій.

Як передає https://bloghouse.website/neruhomist/italijske-misto-platyt-do-30-tys-yevro-tym-hto-vyrishyt-pereyihaty-zhyty-do-nyh.html, що публікує фотографії раніше закритих для поглядів громадськості приміщень, кімнати використовувалися для еротичних вечірок, на яких дівчата танцювали стриптиз, а потім займалися сексом за гроші. Одна кімната схожа на невеликий затишний кінотеатр зі сценою, а інша - розкішна їдальня з довгим обіднім столом на 30 гостей.

Судові слухання у так званій "справі Рубі", фігурантом якої є 76-річний Берлусконі, увійшли в завершальну стадію. Очікується, що пізніше в понеділок державний обвинувач Ільда Боккассіні завершить виклад своїх доводів міланському суду у даній справі, передає https://bloghouse.website/ з посиланням на Corriere della Sera.

Берлусконі звинувачується в організації секс-вечірок на своїй віллі і в інтимному зв'язку з неповнолітньою марокканською танцівницею Карімою ель-Марук, відомою під ім'ям "Рубі Викрадачка сердець", а також у перевищенні посадових повноважень.

У разі якщо Берлусконі буде визнаний винним, йому загрожує до трьох років позбавлення волі за сексуальний зв'язок з неповнолітньою і ще 12 років за перевищення посадових повноважень.

"У нас немає сумнівів, що Рубі займалася проституцією", - заявила Боккассіні в понеділок у суді.

Вона також підкреслила, що Берлусконі, за даними прокуратури, організував цілу систему постачання повій для своїх вечірок.

Нагадаємо, судовий процес проти Берлусконі почався в квітні 2011 року. За версією слідства, політик мав інтимний зв'язок з Рубі, коли їй ще не виповнилося 18 років, за що вона отримувала подарунки та грошову винагороду. Однак Рубі, за її словами, не вступала в інтимні стосунки з Берлусконі.

 

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 2518 | Додав: adminA | Теги: еротичні вечірки Берлусконі в стилі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]