20:39
Орхідеї як спосіб прикраси інтер'єру

Орхідеї постійно вважалися показником тонкого смаку і добробуту. Орхідеї - одні з найбільш ефектних рослин для інтер'єрного дизайну. В даний час деколи є шанс побачити орхідеї в спальні, не дивлячись на їх досить і надзвичайно інтенсивний аромат. Речі біля орхідей повинні грати побічну роль або зовсім бути відсутніми.

На насиченому або чорному тлі дуже добре, напевно, стануть виглядати квіти блідого м'якого відтінку, на строкатому і яскравому тлі вони будуть програвати. В кабінетах з сухим повітрям, а крім цього в тих, де курять, квіти відчувають себе недобре і це завжди треба брати до уваги!

У випадку якщо ви є задоволеним господарем просторої ванни з природним світлом, яке йде з вікна, то не упустіть можливість порадувати себе приємним сусідством з орхідеєю.

Використовуючи орхідеї в оформленні, художники вигадують різні родзинки, для того щоб виділити особливість їхньої роботи.

Час знаходження орхідеї на світлі протягом 1-го дня, повинен бути більше 12-ти годин, внаслідок чого в зимовий період буде потрібно організувати допоміжне штучного походження освітлення.

Також можливо використовувати і штучні орхідеї в дизайні.

У разі якщо дивитися з досвіду художників, орхідеї в інтер'єрах виглядають по-справжньому розкішно, тому що дана квітка надзвичайно аристократична, але не виглядає "практично ніяким". Використовувати орхідеї в дизайні можливо і в інших напрямках - мінімалізм, хайтек, класичний стиль і так далі. Проте не варто забувати, що орхідея має потребу в сонячному світлі.

Дизайн орхідеї в інтер'єрі подарує вашому інтер'єру особливу ніжність, екзотику. Дітям до кімнати - бездоганний варіант, і оживляє інтер'єр і жива рослина буде їх радувати. Особливо доречно орхідеї будуть виглядати в азіатському стилі інтер'єру.

Бачити цвітіння даних красивих багаторічних рослин можливо в різних кліматичних зонах, тільки виключаючи арктичну. Орхідея має настільки багато різновидів забарвлень, що її можна підібрати практично до будь-якого колірного рішення в дизайні.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1887 | Додав: abel | Теги: інтер'єр, Орхідея, орхідея в інтер'єрі, орхідеї в інтер'єрі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]