22:48
Основні переваги металочерепиці
Металочерепиця на сьогоднішній день є незаперечним лідером ринку покрівельних матеріалів завдяки широкому набору переваг. Вона проста в монтажі, має незначну вагу, тривалий термін служби, чудово підходить практично для всіх покрівель, має доступну вартість і ще безліч інших переваг.
Виробляється таке покриття із сталевих листів, які з двох сторін покриваються шаром полімерного захисного матеріалу, який не тільки надає їй необхідний колір, а й чудово захищає від корозії. В якості покриття можуть бути використані різні матеріали, які підвищують ті чи інші властивості матеріалу. Завдяки широкому вибору кольорів матеріал може бути підібраний під інтер'єр ділянки або будинку.

Важливою перевагою є незначна вагу металочерепиці, завдяки якій вона не створює додаткового тиску на крокви, фундамент та перекриття. Завдяки цій же особливості її набагато легше транспортувати.

Металочерепиця - це екологічно чистий і вогнетривкий матеріал, який відповідає всім можливим вимогам сучасного будівництва. Він чудово захищає будинок від опадів, втрат тепла, проникнення шуму і будь-яких інших зовнішніх факторів.

Завдяки цьому металочерепиця також сприяє створенню комфортних умов в будинку і дозволяє істотно заощадити на його опаленні.

При покупці зверніть увагу на товщину листів, які використані при виробництві. Виробники часто з метою здешевлення продукції випускають черепицю з більш тонких листів сталі. Вона, на жаль, має істотно менший термін служби. Тому від покупки такого матеріалу краще відмовитися.

Термін служби такого покриття при дотриманні правил монтажу та догляду становить близько 50 років, тому на сьогоднішній день металочерепиця є економічно найбільш вигідним типом покрівельного покриття. Не забувайте, що для отримання всіх цих переваг необхідно дотримуватися правил установки матеріалу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1669 | Додав: admin | Теги: переваги металочерепиці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]