20:55
Особливості фальцевої покрівлі
Покрівля з металу, яку створили з рулонної або листової оцинкованої сталі, називається фальцевою. Фальц виступає з'єднувальним швом для листів покрівлі.
Найвищий рівень герметичності, а також вологостійкості спостерігається у подвійного стоячого фальца. Він являє собою поздовжнє кріплення декількох пластин покрівлі, у яких є подвійний загин.

Фальц створюється часто вручну, а в роботі користуються особливими будматеріалами, а також електричними пристроями.

Сьогодні такий тип покрівлі є найактуальнішим. Її головна перевага - це висока міцність, якщо установку виконати правильно, то можна запобігти утворенню протікання.

Установка особливих труднощів вам не доставить, адже оцинкована сталь досить легка, але не дивлячись на це виключається можливість корозії металу і в місцях з'єднання окремих листів.

Поверхня даної покрівлі є дуже гладкою, тому опади без проблем будуть стікати. Доступна вартість матеріалу, великий асортимент палітри кольорів робить його таким актуальним.

Істотний мінус фальцевої покрівлі - це те, що у неї невисокий рівень опору механічним пошкодженням, а тому під час дощу може з'являтися шум.

Установка фальцевої покрівлі проводиться на будівельному майданчику, точніше на горищі. Спочатку заготівля механізується - так полегшується установка деталей даху.

Особливу перевага фальцевої покрівлі - це відсутність потреби проведення заміни смуги матеріалу в разі її пошкодження. Оптимальний варіант - це підготовка мідної латки, потім всі шви запаюються. Застосування патини в ролі захисного покриття впливає на термін експлуатації покрівлі. Тоді вона прослужить вам 100 років і більше.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1873 | Додав: admin | Теги: особливості фальцевої покрівлі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]