18:01
Оздоблення кімнати гіпсокартоном


Сьогодні поговоримо про переваги використання обробки кімнати гіпсокартоном. Застосування багатофункціональних матеріалів в будівництві і для ремонту стає все більш актуальним. Один з таких матеріалів - гіпсокартон. Він задовольняє всім вимогам сучасних будівельників.

Гіпсокартонні листи - багатофункціональні. Оздоблення кімнати гіпсокартоном з успіхом використовували для декорування або вирівнювання стель і обробки стін. Матеріал дозволяє стандартну, нічим не примітну стелю перетворити в багатоярусну навісну конструкцію з мінімальними зусиллями. Для того щоб вона стала справжньою родзинкою інтер'єру, потрібно тільки продумати особливості висвітлення і додати кілька елементів декору.

1. Сфера застосування матеріалу

Гіпсокартон відмінно вирівнює будь-які стіни. Завдяки обробки кімнати гіпсокартоном легко створити будь-які форми для втілення дизайнерських рішень. Також матеріал відмінно підходить для зведення перегородок між кімнатами. Щоб поставити такий роздільник, досить просто зміцнити додаткові компоненти - спеціальні металоконструкції. Головна перевага таких перегородок - їх зведення не вимагає особливих тимчасових витрат.

Важлива перевага матеріалу в його здатності підтримувати оптимальний баланс вологості в приміщенні. Так, при підвищенні вмісту вологи в повітрі він її вбирає, а при зниженні — віддає.

Це екологічно безпечний матеріал, оскільки при його виготовленні не застосовуються токсичні речовини, а рівень кислотності такий же, як у людській шкірі, що дуже характерно для венеціанської штукатурки.

2. Різновиди гіпсокартону

Розрізняють декілька видів гіпсокартону. Стандартний можна застосовувати для кімнат, де вологість повітря не перевищує 70%. Для більш сирих приміщень використовується вологостійкий. Такий матеріал містить спеціальні добавки, що дозволяють йому в менш сприятливих умовах не втрачати зовнішній вигляд і споживчі якості.

Для горищ, веранд і вогненебезпечних кімнат краще використовувати обробку кімнати пожежостійким гіпсокартоном. Він містить скловолокно, яке стійке до високих температур. Також існує універсальний матеріал, одночасно стійкий і до високої температури, і до вологості.

Багатофункціональність та відмінні характеристики гіпсокартону дозволяють дати волю фантазії при обробці приміщень.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3451 | Додав: admin | Теги: оздоблення кімнати, гіпсокартон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]